Modifica setarile cookie
Toate categoriile

I s-a interzis accesul într-un oraş din Anglia după ce a fost prinsă goală pe stradă şi a bătut un orb

O femeie de 36 de ani a primit o pedeapsă neobişnuită pentru faptele sale.

Natasha Claus, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzată că a mers dezbrăcată pe motocicletă prin oraşul Woking din Surrey, a făcut sex în public şi a lovit un nevăzător. Femeia a recunoscut acuzaţiile, fapta având loc în vara acestui an.

La momentul respectiv, o mamă care se plimba pe stradă cu copiii săi a văzut-o şi i-a cerut să se oprească, iar Claus a ameninţat că o bate. Poliţia a intervenit rapid şi a prins-o îmbrăcată, dar cu chiloţii în geantă, fiind suspectată de prostituţie. Ulterior, ar fi fost prinsă mergând goală pe motocicletă.

Într-un alt incident, ea ar fi lovit un prieten, nevăzător, care s-a plâns de comportamentul ei anti-social iar apoi, când poliţiştii au reţinut-o, i-a atacat şi i-a înjurat, aruncându-le epitete rasiste. Avocatul femeii a apărat-o, spunând că e dependentă de droguri – mai precis, ar inhala butan. Pe de altă parte, fiul femeii le-a spus judecătorilor că situaţia mamei sale e „îngrozitoare”.

Femeia, care a şi întârziat la proces mai bine de patu ore, a primit un an şi o lună de închisoare şi i s-a interzis accesul în oraşul Woking pentru o perioadă nedeterminată

Citește și
Femei Pakistan
Tânără obligată să umble goală prin sat. Atacatorii au vrut să spele onoarea familiei lor

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult