Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânăr găsit mort în Vama Veche. Ar fi fost bătut de patru adolescenți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Liniștea stațiunii Vama Veche a fost tulburată sâmbătă de o crimă înfiorătoare.

Un turist de 34 de ani a fost găsit mort într-un autobuz cu etaj, abandonat în apropierea plajei, lângă zona cu terase. Un grup de adolescenți l-ar fi bătut și l-ar fi lăsat să piară, susţin martorii.

Adolescenții au fost ridicați de poliție din tren și audiați. Un băiat de 17 ani este bănuit de agresiune, a transmis poliția din Mangalia.

Victima este din Galaţi şi a ajuns pe litoral în vacanţa de 1 mai. La finalul ei, s-a hotărât să mai rămână câteva zile, pentru că era vreme furmoasa.

Se pare că, în zonă, îşi făcuse şi câţiva amici şi, ca să nu mai dea banii pe cazare, dormea într-un autobuz abandonat la 50 de metri de plaja şi zona cu terese.

Citește și
cazare mamaia
”Performanță” pe litoral: 20 de tineri au dormit într-un apartament de 2 camere

Vineri seară, ar fi invitat acolo 4 adolescenţi de 17 ani ani: două fete şi doi băieţi - împreună cu care a consumat alcool. Apoi, în împrejurări încă neclare, între ei s-a pornit o ceartă, iar sâmbătă turistul a fost găsit mort.

După ce au plecat de la autobuzul abandonat, cei patru adolescenţi s-au urcat într-un taxi, a povestit un martor. Poliţiştii din Mangalia le-au luat urma şi după-amiază i-au dus la secţie

Împotriva lor nu au fost formulate încă acuzaţii oficiale, dar surse din anchetă au declarat că nu este ecxlus ca sâmbătă noapte să fie reţinuţi. La audieri, suspecţii au fost incoerenţi în declaraţii.

Tinerii au fost duşi la spital, unde le-au fost recoltate probe de sânge. Există suspiciune că au consumat substanțe interzise.

Ca să dea de arma crimei, polițiștii au verificat autobuzul şi împrejurimile.

Cristina Vasile, purtător de cuvânt IPJ Constanța: "Poliţiştii criminalişti efectuează cercetări la faţa locului, sub stricta coordonare a procuroului de caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment."

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult