Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tristan Tate se ia de Nicki Minaj. Ce-i spune rapperiței despre București suspectul de trafic de persoane și viol

Tristan Tate, judecat în România alături de fratele său Andrew pentru infracțiuni extrem de grave, se implică în scandalul creat de Nicki Minaj, care și-a anulat concertul din București de frica unor proteste care ar urma să aibă loc. 

Scandalul creat de rapperița americană Nicki Minaj, care și-a anulat în ultima clipă concertul pe care trebuia să-l susțină duminică seara în București deoarece se temea pentru viața ei din cauza unor proteste, ia amploare.

Nicki Minaj este departe de a fi considerată o prestatoare de servicii de încredere, date fiind antecedentele sale recente de la Amsterdam și Dublin, fapt remarcat și de Tristan Tate.

Milionarul britanic judecat în România pentru viol și trafic de persoane a răspuns la postarea de pe X a lui Nicki Minaj, prin care acesta își anula în ultima clipă concertul din București, spunând că se teme pentru viața ei din cauza protestelor de a doua zi a unor contabili.

„Este perfect calm și sigur aici”

”Acest lucru nu este adevărat. Nu spun că minte, nu o cunosc. Dar poate că a fost mințită de cineva. Este perfect calm și sigur aici. Derulo a fost aici ieri”, i-a scris lui Nicki Minaj milionarul, care pare să se fi atașat de țara unde a comis gravele infracțiuni ce îi sunt imputate.

Citește și
nicki minaj
Primele declarații ale lui Nicki Minaj după ce a fost arestată în Amsterdam. „Am stat 5-6 ore într-o celulă”

Influencerul britanic este judecat în România alături de fratele său Andrew într-un dosar DIICOT privind traficul de persoane, violul și constituirea unui grup infracțional organizat, iar cei doi s-au aflat în arest mai bine de un an și jumătate, înainte ca Tribunalul București să decidă vineri, pe 5 iulie, că pot părăsi țara.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult