Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O americancă a rămas uimită după ce a ajuns în România. „E de necrezut și enervant. În Statele Unite nu se întâmplă așa ceva”

O americancă care s-a căsătorit cu un român, a ajuns virală după ce a vorbit într-un videoclip postat pe TikTok despre diferențele tehnologice dintre România și SUA în ceea ce privește plățile cu cardul.

Într-un clip postat recent, femeia a explicat faptul că nivelul tehnologic din România este unul mult mai ridicat, asta cel puțin în ceea ce privește modalitățile de plată. Astfel, ea explică faptul în multe locuri din SUA nu este disponibilă plata contactless, inclusiv în cazul celui mai mare retailer american.

În contrast, cel puțin la acest capitol, România pare a fi într-o poziție mult mai bună. După cum explică femeia, „fiecare loc din România care acceptă carduri de credit, au POS-uri cu plată contactless”.

„Este de necrezut și enervant cât de multe locuri din Statele Unite nu au sistem de plată prin contactless, știți, fie prin atingerea telefonului, fie prin atingerea cardului. Cel mai mare retailer din Statele Unite nu are acest sistem. Sunt la o benzinărie chiar acum, plata contactless nu funcționează, a trebuit să scot cardul și să plătesc. Fiecare loc din România care acceptă carduri de credit, au POS-uri cu plată contactless, nu și în Statele Unite. Cineva să-mi explice asta”, explică femeia în clipul ei.

 @jannadamigeana

Experiența femeii este confirmată și de alți internauți. În comentarii, unii au subliniat și că această formă de plată poate fi găsită chiar și în cele mai îndepărtate sate din România. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult