Locul din Romania unde voturile au fost renumarate sub paza mascatilor. Un SINGUR vot a facut diferenta dintre candidati

Ultima actualizare: 09-06-2016 06:58

Numaratoarea voturilor a nascut tensiuni peste tot in tara. In judetul Suceava, a fost nevoie, chiar de interventia jandarmilor.

O parte dintre membrii comisiei de votare au refuzat sa semneze procesele verbale, dupa numararea buletinelor, si asta, pentru ca diferenta dintre principalii doi candidati era de numai 7 voturi. La fel s-a intamplat si intr-o comuna din Iasi.

Pentru a elimina orice suspiciune membrii comisiei au renumarat voturile pana dimineata dar tot nu au ajuns la un consens.

In tot acest timp, sustinatorii celor doi candidati au iesit in strada si au impiedicat incarcarea buletinelor in masina pentru a fi transportate la Biroul Electoral Judetean.

Pe de o parte, amicii celui care a pierdut la 7 voturi distanta au blocat drumul judetean timp de doua ore.

Ilie Gherman, fostul primar: “Foarte furat! Enorm! Daca se poate, se documenteaza asta la orice ora. Jandarmii nu si-au facut meseria. “

In cealalta tabara s-au strans in jur de 100 de oameni. Jandarmii au intervenit in forta si in cele din urma, i-au inconjurat pe scandalagii.

Localnic: "Acum tot asa ati vrut sa furati, numai ca nu ati mai putut de data asta. Gata! S-a termint cu furtul. Am stat in mocirla asta de 20 de ani, sub conducerea dumneavoastra.”

Alegerile au provocat tensiuni si in comuna Popesti din Iasi. Aici un singur vot a facut diferenta.

Petru Dragan, presedinte sectie de votare: “Noaptea trecuta am fost luati cu asalt pot spune. Am chemat jandarmii si trei ore am avut activitatea blocata, nu am mai putut continua.”

Renumararea voturilor s-a facut tot sub supravegherea mascatilor.

In Valea Teilor, judetul Tulcea, ziua alegerilor a incins serios spiritele: cativa simpatizanti PSD si PNL s-au luat la bataie. Incidentul a intrat in atentia politistilor, care le-au facut dosare penale combatantilor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO