(P) ROG Ally: o bibliotecă de jocuri la purtător

joc

ASUS te invită să descoperi ROG Ally, noua consolă de jocuri portabilă care oferă o experiență de gaming imersivă la rezoluție nativă în jocuri AAA.  

ROG Ally este un dispozitiv portabil uimitor de performant, echipat cu procesorul AMD Ryzen Z1 Extreme special conceput pentru a rula orice joc compatibil cu Windows 11.

ROG Ally este proiectată pentru cei care iubesc gamingul și vor o consolă portabilă care să le ofere calitate și versatilitate când călătoresc, fiind un produs revoluționar extrem de performant care redefinește conceptul de consolă de jocuri portabilă. 

Joacă-te orice joc la rezoluție Full HD, ca și cum ai folosi un PC, dar fără limitări 

Dacă ești pasionat de gaming și vrei să te distrezi cu cele mai noi jocuri pentru Windows 11, atunci ROG Ally este consola de care ai nevoie. ROG Ally vine cu sistemul de operare Windows 11 deja instalat și îți oferă o performanță de top pentru o imersiune totală în lumile virtuale. Fie că ești acasă sau în deplasare, fie că joci titluri AAA sau producții indie, ROG Ally te va impresiona cu un procesor AMD Ryzen Z1 Extreme cu o grafică bazată pe RDNA 3, componente care îți permit să rulezi orice joc compatibil la rezoluția nativă a ecranului, fără a sacrifica fluiditatea sau calitatea imaginii. 

La aceste performanțe contribuie, bineînțeles, și ecranul tactil de 7 inch cu tehnologie IPS cu unghiuri largi de vizualizare și cu rată de împrostare de 120 Hz compatibil cuFreeSync Premium, asigurând o experiență vizuală clară și fără sacadări deranjante în momentele cheie. 

Forma ergonomică și greutatea redusă a consolei de numai 608 grame le oferă jucătorilor posibilitatea de a se distra ore în șir, indiferent dacă se joacă în timpul deplasărilor, dacă se conectează la un televizor pentru o experiență de gamingtip consolă de sufragerie saudacă aleg să beneficieze de putere sporită prin conectarea unei plăci video externe ROG XG Mobile ce poate fi echipată cu un GPU pentru laptop NVIDIA RTX 4090, atingând, astfel, un nivel de performanță comparabil cu un computer mult mai voluminos, fără dezavantajele asociate. 

În plus, aplicația ROG Armoury Crate SE, o versiune special creată pentru Ally, permite ajustarea preferințelor de joc, a luminii Aura Sync, a parametrilor componentelor și remapareafuncționalității butoanelor. Forma ergonomică a consolei asigură accesul ușor la toate butoanele, oferind o manevrare excelentă și ușurând navigarea pe desktop-ul Windows, împreună cu posibilitatea de a folosi ecranul tactil în mod intuitiv. 

Performanțe care rivalizează cu sisteme PC de gaming 

La baza configurației lui ROG Allyse găsește un microprocesor AMD Ryzen din seria Z1, o variantă special dezvoltată pentru dispozitivele portabile de gaming, fiind construit pe arhitectura Zen 4 (CPU) și grafică RDNA 3 cu 12 unități de calcul (GPU). Acest procesor cu 8 nuclee și 16 fire de execuție oferă un nivel de performanță similar cu o consolă, puterea de calcul disponibilă fiind de 8.6 teraflopi, mai mult decât suficientă pentru a rula fără probleme atât titluri AAA, cât și producțiiindie. Procesorul este ajutat de 16 GB de memorie RAM LPDDR5 rulând la 6400 MHz și dispune de 512 GB de memorie spațiu intern care poate fi mărit folosind carduri microSD UHS-II, dacă este necesar. 

Dacă ești un gamer pasionat care își dorește o consolă portabilă care să ruleze Windows 11 și să îți ofere posibilitatea de a te juca orice joc cu setări grafice ridicate, atunci ROG Ally este alegerea perfectă pentru tine. Această consolă îți oferă libertatea și flexibilitatea de a te bucura de experiența familiară Windows 11 pe un dispozitiv portabil, fără a renunța la calitatea grafică sau la varietatea de jocuri pe care le poți instala și juca, cum se întâmplă în cazul altor console portabile. 

Sistemul de răcire avansat numit Zero Gravity îi permite consolei ROG Allyțină componentele interne la o temperatură ideală. Acesta este format din două ventilatoare și un radiator cu lamele foarte subțiri și conducte de căldură cu un coeficient de fricțiune mare. Sistemul de răcire se adaptează la orice poziție a consolei, garantând o eliminare eficientă a căldurii, indiferent de felul în care preferi să te joci și de puterea pe care o aloci APU-ului AMD, valoare care poate urca până la 30 Watti. 

ROG Ally (RC71L) îți oferă o perioadă de testare de 90 de zile a Xbox Game Pass, timp suficient în care poți să accesezi o colecție variată de jocuri pe care le poți descărca și juca în mod gratuit. 

Consola de gaming ROG Ally este disponibilă pentru achiziție prin partenerii ASUS sau poate fi comandată direct din eShop ASUS România. 

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Bookfest 2023. Diavolul din Freisetzburg de Roxana Ruscior, cea mai bine vândută carte de Proză Contemporană de la Litera
Bookfest 2023. Diavolul din Freisetzburg de Roxana Ruscior, cea mai bine vândută carte de Proză Contemporană de la Litera

Romanul Diavolul din Freisetzburg semnat de Roxana Ruscior, un jurnalist cu vastă experiență în presă și comunicare, a fost cea mai bine vândută carte din colecția din colecția Biblioteca de Proză Contemporană a editurii Litera la Bookfest 2023.

Ne chinuim să-l finalizăm. În ce stadiu este Biblioteca Digitală a României, la 16 ani de la ideea proiectului
Ne chinuim să-l finalizăm. În ce stadiu este Biblioteca Digitală a României, la 16 ani de la ideea proiectului

În timp ce în aprope toate țările europene, bibliotecile virtuale au în componență zeci de milioane de cărți, documente de arhivă sau obiecte de patrimoniu, la noi cifra este de ordinul sutelor de mii.

Elon Musk susține că doarme pe o canapea de 6 luni, când a cumpărat această companie, iar câinele său este șeful Twitter
Elon Musk susține că doarme pe o canapea de 6 luni, când a cumpărat această companie, iar câinele său este șeful Twitter

La aproape șase luni după ce a cumpărat Twitter cu 44 de miliarde de dolari, Elon Musk spune că doarme pe o canapea, într-o bibliotecă aflată la etajul șapte din sediul central al companiei din San Francisco - unde câinele său, Floki, este șeful.

De „Ziua internațională a cititului împreună
De „Ziua internațională a cititului împreună" a avut loc un maraton al poveștilor, la biblioteca județeană din Cluj

„Ziua internațională a cititului împreună" a fost o bună ocazie pentru ca cei mici să ia parte la un maraton al poveștilor, la biblioteca județeană "Octavian Goga" din Cluj.

Scări de bloc amenajate pentru lectură. Tot mai mulți locatari se bucură de o bibliotecă comună împreună cu vecinii
Scări de bloc amenajate pentru lectură. Tot mai mulți locatari se bucură de o bibliotecă comună împreună cu vecinii

Scările de bloc au început să găzduiască mici biblioteci făcute de locatari. Regula este simplă: fiecare poate lua orice carte doreşte, cu condiţia de a aduce alta înapoi.  

Recomandări
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front

Rusia a revendicat duminică capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, în sectorul unde forţele ruse au avansat rapid în ultima perioadă, informează Reuters şi AFP.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.