Sushi făcut în laborator, printat 3D. Mâncarea viitorului ajunge și în farfuriile noastre

×
Codul embed a fost copiat

Astăzi vorbim despre carnea de pește făcută în laborator. Un segment din bucătăria moleculară, care câștigă tot mai mult teren și la noi. La bază sunt plante organice, crescute în laborator, sub atenta supraveghere a specialiștilor.

Carnea de pește făcută în laborator își face acum loc în farfuriile noastre.

Un produs făcut din plante crescute în laborator. Vorbim de un sashimi, comestibil, perfect pentru sushi... realizat printr-o tehnologie asemănătoare cu printarea 3D. Analizăm acest nou concept alături de Florin Irimescu, invitatul nostru de astăzi.

Mai multe detalii, în VIDEO.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Sănătatea i-a fost distrusă după ce a mâncat resturi de sushi. O femeie cu psihoză a ajuns să aibă halucinații și insomnii
Sănătatea i-a fost distrusă după ce a mâncat resturi de sushi. O femeie cu psihoză a ajuns să aibă halucinații și insomnii

O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi la cină.  

Ce gust are hrana viitorului. Oul făcut din plante sau somonul de laborator
Ce gust are hrana viitorului. Oul făcut din plante sau somonul de laborator

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgeri, creveţi, sushi ori celebrul Foie Gras sunt doar câteva exemple.

Zeci de oameni şi-au schimbat numele în ''Somon'', pentru a profita de promoţia unui restaurant
Zeci de oameni şi-au schimbat numele în ''Somon'', pentru a profita de promoţia unui restaurant

Isterie în Taiwan. După ce un restaurant a lansat o promoție neobișnuită, oamenii au început să-și schimbe numele în "Somon".

Sushi și praline cu slănină aromată, la un târg din Brașov. Reacția turiștilor
Sushi și praline cu slănină aromată, la un târg din Brașov. Reacția turiștilor

Dacă anotimpul rece e pe sfârşite, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura încă de gusturile iernii. În acest weekend, slănină a fost vedeta târgurilor cu produse tradiţionale româneşti din Sibiu şi Braşov.

Sportiv dat afară dintr-un restaurant după ce a mâncat 100 de porţii de sushi
Sportiv dat afară dintr-un restaurant după ce a mâncat 100 de porţii de sushi

Lui Jaroslav Bobrowski, un sportiv german de triatlon, i-a fost interzis accesul la un bufet all-you-can-eat din Bavaria după ce a mâncat aproape 100 de porţii de sushi într-o singură seară, relatează publicaţia germană The Local.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.