Oferte last minute pentru bucureștenii care nu s-au hotărât unde vor petrece Revelionul. Sunt reduceri de până la 25%

×
Codul embed a fost copiat

Bucureştenii care încă nu s-au hotărât unde să petreacă Revelionul mai au la dispoziție câteva ore în care să decidă unde vor să îi găsească noul an. Restaurantele din Capitală au chiar și oferte last minute cu reduceri de până la 25%.

Cine nu și-a rezervat o masă, poate opta pentru localuri unde se poate merge doar cu plata unei taxe de intrare, care dă acces la bufetul suedez. La altele nu este nici măcar taxă, plătiţi doar ce comandaţi.

Patronii restaurantelor sunt pregatiti atât cu meniuri tradiționale, cât și cu unele sofisticate - care cuprind sushi, antricot de vită Black Angus, rață cu dulceață sau caracatiță. Iar ultimele porţii au fost gătite aseară târziu.

Localurile vor funcționa la 50% din capacitate, şi au acces doar persoanele vaccinate, cele testate sau trecute prin boală. Prețul unui meniu variază de la 190 de lei până la peste 3200 de lei.

În noaptea de Revelion, preparatele tradiţionale precum sarmalele sau friptura cu porc se află printre preferinţele clienţilor. De asemenea, raţa cu dulceaţă sau sushi se află în topul acestora, iar tortul cu ciocolată este favoritul tutoror, spun patronii restaurantelor.

Citește și
salata de boeuf
„La pièce de résistance” de pe masa de Revelion, celebra salată de boeuf, mai scumpă anul acesta
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Într-un restaurantde exemplu, rața cu dulceață este una dintre delicatesele de pe masa de Anul Nou, alături de somon cu miso şi mirin.

Un meniu costă 600 de lei de persoană. Vine la pachet cu muzică live și atmosferă de club.

Elena Soare administrator restaurant: „Pentru noaptea de Revelion am pregătit atât preparate clasice, precum muşchiuleţul de porc în sos de vin roşu şi verdeţuri, rulada de curcan cu legume, chifteluţe de pui cu coriandru, cât şi preparate ceva mai deosebite - pulpă de raţă, sushi, bulgări de feta, în care am introdus struguri roze”.

La un alt restaurant din Capitală, clienții au optat pentru un meniu mai tradițional. La desert, lângă clasicul tort cu ciocolată va fi și tiramisu cu fructe de pădure.

Carmen Cristescu, patron restaurant: „Am ales să facem tortul de tiramisu la cererea clienților noștri și pentru faptul că este mult mai light, este mai ușor ca și desert. Am folosit mascarpone, pișcoturi, ouă, zahăr și fructe de pădure”.

"Cozonacul grăsunel" este vedeta deserturilor pregătite de către surorile Roxana și Raluca.

Chef Roxana Prodan: „Acest cozonac va fi cu de toate, adică cu rahat și stafide, punem pe ambele părți - rahat, stafidele. Tăiem la jumătate, rulăm, împletim grăsanul și îl vom băga la cuptor pentru aproximativ o oră. Cozonacii s-au copt și sunt gata de mâncat”.

Raluca Prodan, administrator restaurant: „Avem și open bar și foc de artificii și ciorba de potroace de la final, după o seară de petrecut cu foarte multă băutură, vrem să ne trimitem oaspeții acasă cu bine”.

Cei care încă nu au un loc unde să-și petreacă Revelionul, o pot face la localurile din Centrul Vechi al Bucureștiului, fără să plătească meniul, ci doar 190 de lei de persoană pentru a avea acces la open-bar și bufet suedez.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
„Pavlova” sau „Rouge et Vert”, vedetele mesei de Revelion. Ce alte prăjituri preferă românii
„Pavlova” sau „Rouge et Vert”, vedetele mesei de Revelion. Ce alte prăjituri preferă românii

Este cea mai aglomerată perioadă din an în laboratoarele de cofetărie. După valul cozonacilor de Crăciun, acum se pregătesc neîntrerupt torturi și prăjituri pentru masa de Revelion.

„La pièce de résistance” de pe masa de Revelion, celebra salată de boeuf, mai scumpă anul acesta
„La pièce de résistance” de pe masa de Revelion, celebra salată de boeuf, mai scumpă anul acesta

Vedetă a mesei de Revelion, faimoasa „Salată de boeuf” este mai scumpă anul acesta cu cel puțin 10 procente. De la cartofi până la ulei, toate ingredientele costă acum mai mult.

280 de radare vor fi amplasate pe șosele de Revelion. 25.000 de angajați ai Ministerului de Interne vor fi mobilizați
280 de radare vor fi amplasate pe șosele de Revelion. 25.000 de angajați ai Ministerului de Interne vor fi mobilizați

Vom intra cu bine în noul an, dacă vom respecta recomandările minime făcute de autorități. Oficialii au promis că vor lua toate măsurile pentru ca Revelionul să se desfașoare în siguranță.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.