Un spaniol a chiulit 6 ani de la serviciu fara ca cineva sa observe. Compania si-a dat seama fix cand voia sa-i dea un premiu

Ultimul update: Luni 15 Februarie 2016 07:07
Data publicarii: Vineri 12 Februarie 2016 19:53
Categorie: Internaţional

Un angajat din Spania a reusit performanta de a chiuli 6 ani de la serviciu fara ca cineva sa observe. Mai mult decat atat, sefii au observat ca lipseste abia cand au vrut sa ii dea un premiu pentru vechime, dupa 20 de ani de munca.

Acum, l-au dat in judecata, iar barbatul s-a ales cu o amenda de 27 de mii de euro.

Barbatul in varsta de 69 de ani era angajat ca supervizor la compania de apa din orasul Cadiz. Trebuia sa supravegheze constructia unei centrale pentru tratarea apei, insa nu s-a omorat sa vina la serviciu.

Cel putin 6 ani nu a trecut pe la munca, insa culmea este ca nici seful sau nu si-a dat seama, desi era in biroul de vis a vis. In tot acest timp, chiulangiul a incasat salariul de 37 de mii de euro pe an.

Femeie: "Trebuie sa vedem care sunt motivele pentru care aceasta persoana nu a venit la munca."

Barbat: "Problema este a administratiei, care nu are un control clar asupra muncii si a angajatilor. Daca omul nu a venit la serviciu, ar trebui sa i se ceara inapoi banii de salariu."

In apararea sa, barbatul spune ca s-a simtit marginalizat pentru opiniile politice. Rudele sale spun ca n-a vrut sa raporteze presupusele sicane de la serviciu, temandu-se ca va fi dat afara si ca la varsta sa nu-si va mai putea gasi serviciu. Tot familia il apara spunand ca omul mergea "cateva ore la munca" si ca in restul timpului citea filozofie.

La numai un an, a suferit un soc emotional care i-a schimbat definitiv destinul. Drama prin care trece un copil de 12 ani

La numai un an, a suferit un soc emotional care i-a schimbat definitiv destinul. Drama prin care trece un copil de 12 ani

barcelona

Profilul suspecţilor implicați în atacurile din Spania. Antecedentele penale

Eclipsă totală de soare peste 3 zile în Statele Unite

Măsuri speciale la Boston, unde va avea loc o manifestaţie în favoarea dreptului la liberă exprimare

taiwan

Atac cu o sabie de samurai în Taiwan. Un polițist a fost rănit

România cumpără de la SUA rachete de artilerie în valoare de peste 1 mld. euro

Strategul-şef al lui Donald Trump, Steve Bannon, a plecat de la Casă Albă