Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Scandalul sexual in parlamentul britanic. Ce mesaje indecente i-a trimis un membru al Laburistilor unei adolescente de 17 ani

parlamentar

Un scandal sexual a izbucnit in Marea Britanie, dupa ce presa a publicat mai multe mesaje trimise de un parlamentar in varsta de 49 de ani unei adolescente.
 

Simon Danczuk, membru al Laburistilor, i-a trimis mai multe SMS-uri indecente unei tinere de doar 17 ani, in care o intreba daca este "obraznica" si daca vrea sa fie "plesnita", scrie The Telegraph.

Schimbul de mesaje a avut loc in luna august, dar totul a iesit la iveala abia acum, dupa ce tanara a decis sa rupa tacerea. Fata a povestit ca il contactase pe Danczuk pentru a se interesa de o slujba in cabinetul lui.

Parlamentarul, care a pus si bazele unei campanii impotriva abuzului minorilor, i-a trimis apoi adolescentei mai multe mesaje obscene, in care ii spunea ca "il excita" si ca "pare o fata obraznica".

"Prima data cand am luat legatura cu el, nu ma asteptam sa-mi trimita mesaje atat de explicite. La momentul acela, i-am facut jocul pentru ca ma bucura atentia pe care o primeam. Era ceva care ma atragea la el", a recunoscut britanica pentru tabloidul The Sun.

Pe langa scandalul in centrul caruia a ajuns, parlamentarul a fost parasit si de iubita lui oficiala, care a anuntat sec pe Twitter: "L-am parasit pe Danczuk. Merita tot ce i se intampla".

 

Sursa: The Telegraph, Data publicarii: 31 Decembrie 2015
Citeste mai multe despre: parlamentar, mesaje, adolescenta, laburisti, Marea Britanie, scandal,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed