Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Hackerii Anonymous ii declara "razboi total" lui Donald Trump: "Aceasta este o chemare la arme". La ce isi indeamna membrii

Anonymous

Gruparea de hackeri Anonymous i-a declarat deschis "razboi total" lui Donald Trump, favoritul republicanilor in cursa pentru alegerile prezidentiale din SUA.
 

Intr-un clip publicat online, un membru al Anonymous, purtand deja celebra masca Guy Fawkes, il ameninta pe Trump ca va suferi consecintele daca nu se va retrage din cursa electorala si ii declara "razboi total".

"Campania ta plina de inconsistente si ura nu numai ca a socat America, dar a socat intreaga lume din cauza ideilor tale revoltatoare", afirma Anonymous.

Proteste Donald Trump

"Spui ce vor admiratorii tai sa auda, dar in realitate nu lupti decat pentru propria ta putere si lacomie. Asta este o chemare la arme. Colegilor nostri hackeri din intreaga lume: aceasta este o chemare pentru a ne proteja viitorul, libertatea si stilul de viata. Avem nevoie sa-i inchideti site-ul, sa cautati si sa faceti publice acele informatii pe care el nu vrea ca nimeni sa le afle, sa ii sabotam campania. Incurajam fiecare persoana care urmareste acest clip sa ne sustina", mai adauga hackerul.

 

Sursa: The Independent, Data publicarii: 15 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Anonymous, Donald Trump, hackeri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed