Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Socant! Copil de 13 ani, in coma dupa ce poarta de fotbal a cazut peste el

60432754
Embed:

Incident deosebit de grav pe un teren de sport, aflat in administrarea primariei din Gura Humorului, in Suceava. Un copil de 13 ani se zbate intre viata si moarte, dupa ce o poarta metalica de fotbal a cazut peste el.

 Baiatul se agatase de bara transversala ca sa faca niste tractiuni. Suruburile cu care era prinsa poarta in beton au cedat si poarta a cazut cu totul peste el.

Martorii descriu ingroziti scena accidentului. Intr-o secunda, l-au vazut pe baiatul de 13 ani intr-o balta de sange, dupa ce poarta metalica l-a lovit puternic in ceafa si i-a zdrobit capul.

Si prietenul sau, cu care se juca pe terenul de sport, a fost ranit usor, dupa ce a fost atins de plasa de sarma a portii. Baiatul de 13 ani, ranit grav, a fost dus cu elicopterul la Iasi si este in coma acum.

Disperati, parintii lui spun ca nu e posibil ca terenul de sport sa nu fie supravegheat si verificat atent, desi are un administrator. Primaria din Gura Humorului a deschis o ancheta interna, pentru a gasit eventualii responsabili pentru dramaticul incident.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 6 Iulie 2010
  • 55 Comenteaza
Citeste mai multe despre: accidente,

Comentarii(55)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799976
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed