Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Intamplarea care a ingrozit lumea. Femeie moarta, vanduta de 2 ori ca mireasa

nunta China

O femeie din China, care murit recent, in timpul unei sarbatori religioase, a fost vanduta de doua ori ca “mireasa moarta”, conform unei superstitii macabre.

Tanara a fost vanduta prima data chiar de catre familia ei, care a vrut sa respecte astfel o traditie sinistra: tinerii care mor fara sa fie casatoriti trebuie sa-si gaseasca un partener chiar si dupa moarte, pentru a nu fi singuri “in lumea de dincolo”.

Prin urmare, familia “miresei moarte” a primit echivalentul in yeni a sumei de 4.000 de euro de la familia unui tanar, care murise si el necasatorit. Apoi a fost organizata o ceremonie nuptiala si tinerii casatoriti au fost ingropati impreuna.

Jefuitorii de morminte au dezgropat insa cadavrul fetei si au vandut-o a doua oara, ca “mireasa moarta” unei alte familii, intr-un alt oras. Ei au fost prinsi de politie.

In anul 2007, acest obicei macabru a dus la moartea a sase tinere, care au fost ucise de un barbat, special pentru a fi vandute ca “mirese moarte”. El a declarat ca prefera sa ucida femeile, pentru ca e mai simplu decat sa dezgroape cadavre.

In anul 1949, cand Mao Zedong a venit la putere, a incercat sa interzica aceasta traditie, dar “miresele moarte” pot fi inca gasite pe piata neagra, fiind o afecere profitabila, scrie The Telegraph.
 

 

Sursa: The Telegraph, Data publicarii: 23 Februarie 2012
Citeste mai multe despre: China, traditie, superstitie, mirese moarte, casatorie,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed