GALERIE FOTO cu cele mai ciudate, neobisnuite sau amuzante restaurante din lume

StirileProTV.ro va prezinta o galerie foto cu cele mai neobisnuite, bizare sau amuzante restaurante din lume.

  • Restaurante neobisnuite
    In provincia Guangdong din China exista un restaurant care imita toaletele publice. Mancarea este servita din farfurii care au forma unui WC occidental sau asiatic, iar localul are mare succes in randul tinerilor, care vin acolo sa se amuze impreuna cu prietenii.
  • Restaurante neobisnuite
    Acesta este restaurantul Ithaa, care se afla sub apa, la 1,5 metri sub nivelul marii, in Conrad Rangali Resort. De doua ori pe zi scafandrii trebuie sa curete peretii din sticla. Aici, micul dejun costa 150 de dolari de persoana plus taxele, iar cina 320 de dolari de persoana.
  • Restaurante neobisnuite
    In Lin'an, provincia Zhejiang din China, exista un restaurant plutitor care are succes in randul tinerilor indragostiti.
  • Restaurante neobisnuite
    Acesta este un restaurant care imita un spital - in Depok, West Java, Indonezia.
  • Restaurante neobisnuite
    In localitatea Jilin din China are succes un restaurant care imita o inchisoare. Clientii pot imbraca acolo o uniforma de detinut, iar mancarea este servita "corespunzator", de catre "gardieni".
  • Restaurante neobisnuite
    Un chelner si o chelnerita, deghizati in vampiri, asteapta clientii intr-un restaurant care este decorat cu elemente din cultura horror, in Taiyuan, provincia Shanxi din China.
  • Restaurante neobisnuite
    Un bucatar pozeaza cu un penis de yak gatit, la restaurantul Guolizhuang Penis din Beijing, China. Acest local ofera peste 30 de feluri de mancaruri facute din penisuri de animale, care costa intre 500 si 90.000 de yuani. Chinezii cred ca barbatii care consuma penisuri de animale vor obtine performante sexuale deosebite.