Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

BACALAUREAT 2012. Barem Biologie si Anatomie

bacalaureat

Examenul de Bacalaureat 2012 se apropie de sfarsit pentru elevii de clasa a XII-a. Dupa ce au trecut de Limba si Literatura Romana, matematica, istorie si limba materna, vine proba la alegere.

BAREMELE PENTRU BIOLOGIE VEGETALA SI BIOLOGIE VEGETALA AU FOST AFISATE LA ORA 15:00. LE GASITI ATASATE LA FINALUL ACESTUI ARTICOL.

Fizica, Chimia, Biologia, Geografia, Logica si argumentarea, Psihologia, Economia, Filosofia, Sociologia si Informatica sunt marile batai de cap de la BAC 2012 pentru elevi. Acestia au inceput sa iasa deja din salile de examen. Duminica vor afla rezultatele unui an de munca si isi vor putea face planurile de admitere la facultate.

 

  

Afla care sunt subiecte la Biologie la Bac 2012

 

Sursa: StirilePROTV, Data publicarii: 6 Iulie 2012
  • 3 Comenteaza

Comentarii(3)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799976
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed