Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Al XV-lea Simpozion National de Jurnalism, gazduit la UBB

UBB

Departamentul de Jurnalistm din cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii a UBB organizeaza in perioada 14 – 15 octombrie 2016, al XV-lea Simpozion National cu tema Independenta media si libertatea de exprimare.

Conferinta inaugurala va fi sustinuta de domnul Sever Voinescu, redactor-sef al revistei Dilema veche.

Evenimentul este unul cu participare internationala si isi propune sa abordeze stadiul actual al jurnalismului, supus tot mai mult unor factori care duc la degradarea actului jurnalistic.

Pâna la data de 1 octombrie 2016, participantii vor trimite, pe adresa doamnei Claudia Chiorean (chiorean@fspac.ro), titlul interventiei si un scurt rezumat al comunicarii, urmând ca in 12 octombrie, sa fie comunicate rezultatele selectiei. Participantii admisi vor putea trimite si titlurile a doua carti proprii, pe care doresc sa le lanseze la Cluj-Napoca (indicand titlul, editura, localitatea, anul etc.), cu ocazia simpozionului.

Comunicarile sustinute nu trebuie sa fie obligatoriu si exclusiv texte stiintifice. Pot fi si eseuri, care sa valorifice experienta avuta in presa, cu invocarea unui numar cat mai mare de exemple concrete, studii de caz etc.

Ca si in anii anteriori, participantii vor avea la simpozion forma definitiva a comunicarii, pentru a intra in volumul prevazut sa apara la cunoscuta Editura Tritonic din Bucuresti, inca in cursul acestui an.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 12 Septembrie 2016
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, simpozion, universitate, jurnalism,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed