Horoscop 18 februarie 2018. Astăzi, Taurii încep o perioadă bună pentru căsătorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Ne putem aştepta la intâlniri-surpriză, la cadouri şi la diverse lucruri care nici măcar nu ne trec prin cap şi o să stăm şi mai bine cu moralul.

 

 

Vibraţia zilei este 9 şi ne gândim la ce am putea face, în mod deosebit, pentru cel de lângă noi.

PEŞTI
Invitaţie la plimbare, la un tete a tete care să scoată la iveală nişte sentimente care vor trăda atracţia pe care-o aveţi față de celălalt. Noutăţi, provocări ca să vă suscite interesul către lucruri pentru care nu vă credeaţi pregătiţi şi totuşi o să fie cu adrenalină, forţe şi o să vă reuşească orice vă propuneţi.

Citește și
horoscop
Horoscop 16 februarie 2018. Zodia care va avea o surpriză sentimentală
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

BERBEC
E posibil să apară acea persoană după care va suspină inima şi să vă acordaţi şansa de a fi friciti şi poate vă mutaţi împreună. O să faceţi tot posibilul, vă-ntoarceţi buzunarele pe dos ca să puteţi ieşi pe undeva, să-i faceţi o surpriză partenerului de cuplu, să-i oferiţi o porţie de respiro.

TAUR
E an bun de căsătorie şi dacă n-aveţi pe nimeni e momentul să apară sau să stabiliţi data nunţii, dacă deja v-aţi găsit. Se-aduna prietenii în jurul vostru şi o să vă roage să vă implicaţi în diverse proiecte de timp liber, să puneţi la bătaie creativitatea, acel simţ al frumosului, al vostru.

GEMENI
Poate-l întrebaţi şi pe partenerul de cuplu unde-şi doreşte să meargă ca să nu vi se reproşeze că i-aţi făcut deja program. Invitaţie la petrecere, o fi o masă festivă cu un prilej anume şi o să revedeţi oameni cu care puteţi relua nişte relaţii de afaceri sau de prietenie, să plecaţi în excursii împreună.

RAC
V-aşteaptă cineva cu masa, poate e vreo rudă sau e o festivitate prin ţară pe undeva şi poate-ajungeti pe-acolo. Poate vă străduiţi şi mai mult să vă faceţi înţeleşi, să meargă de la sine relaţia de cuplu, să nu vă treziţi că vorbiţi de unul singur, chiar e momentul să perfectaţi comunicarea.

LEU
Poate vi se dau înapoi nişte obiecte care v-au aparţinut sau o să vi se facă un cadou care să fie pe gustul vostru. Se poate să primiţi daruri, să vă invite cineva la un spectacol, ori într-o excursie, un dus-intors revigorant şi o să vă placă, mai ales dacă nu vă făcuserăţi niciun program.

FECIOARĂ
Se poate să-ncepeti să vă vedeţi, din nou, cu cineva care a stat la distanţă față de voi, de o bună bucată de vreme încoace. Puteţi începe o viaţă nouă din punct de vedere sentimental şi ţineţi cont de ce-i face plăcere şi ce nu partenerului şi să nu deveniţi, iarăşi, critici.

BALANŢA
E cineva care are nevoie de prezenţa voastră, de o vorbă bună, poate de un suc, un compot dacă e bolnavă persoană. Se-aduna întreg familionul ca să chefuiţi, e o aniversare, un motiv de bucurie, oricum şi vreţi să nu treacă neobservat, că doar aşa se consolidează relaţiile dintre voi.

SCORPION
Poate-o s-aveţi o discuţie serioasă despre copii, dacă-şi doreşte şi coechipierul de viaţă actual, sau viitor, o familie. O nouă dragoste la orizont, poate o să vă refaceţi o căsnicie, se pot întâmpla şi minuni, important e cum gândiţi şi ce vă doriţi ca să apară şi rezultatul pozitiv.

SĂGETĂTOR
V-aţi propus să cheltuiţi mai cu milă, dar n-o să vă prea reuşească figura de data asta, c-apar neprevăzute. Se poate să vă invite cineva la reşedinţa lui din alt oraş şi să puteţi da o fugă şi, eventual, ca să nu prindeţi aglomeraţie la întoarcere să plecaţi mâine dimineaţă spre casă.

CAPRICORN
Poate vin în vizita copiii, nepoţii, o fi şi un preilej special şi o să fie o bucurie în familie, se mai îndulceşte atmosfera. O să vă alăturaţi grupului de prieteni ca să ajungeţi într-o staţiune turistică, poate aveţi chiar un team building şi care o să vă destindă, vă dezmorţeşte.

VĂRSĂTOR
În cadrul unei reuniuni amicale puteţi afla despre un extra-job cu care or să vă îmbie nişte angajatori - vedeţi dacă vreţi, sau nu. Se poate să luaţi, întâmplător, nişte bani şi să aveţi cu ce ieşi la plimbare, la distracţie, poate le faceţi cinste prietenilor care nu prea sunt în bani zilele astea.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 17 februarie 2017. Peștii vor fi răsfățați de partenerul de cuplu
Horoscop 17 februarie 2017. Peștii vor fi răsfățați de partenerul de cuplu

Horoscop 17 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Se pot întâmpla acele lucruri la care visam de multă vreme, dar ne şi pot lua prin surprindere unele mesaje, apariţii care ne pot destabiliza uşor, deşi n-ar trebui.

Horoscop 16 februarie 2018. Zodia care va avea o surpriză sentimentală
Horoscop 16 februarie 2018. Zodia care va avea o surpriză sentimentală

O s-avem motive de bucurie, primim şi ceva cadouri, luăm masa împreună cu persoanele care ne sunt dragi, se pot întâmpla lucruri chiar şi mărunte, dar care să ne meargă la suflet.

Recomandări
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a sărit în aer blocul din Craiova. Deflagrația a rupt pereții

O persoană a murit și trei au fost rănite în explozia care a distrus un bloc din Craiova. Deflagrația a rupt pereții, iar o parte din primul etaj s-a prăbușit.  

Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”
Românii blocați în Dubai acuză că au fost lăsați de izbeliște de birocrații plătiți din banii tuturor. „Ne-au cam jecmănit”

Sute de români blocaţi de marţi în Dubai după inundațiile istorice care au lovit Emiratele Unite Arabe au început să sosească în țară.