Horoscop 14 ianuarie 2018. Zodia care ar putea deveni părinte

Ultimul update: Duminica 14 Ianuarie 2018 10:24
Data publicarii: Duminica 14 Ianuarie 2018 08:03
Categorie: Horoscop

O să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume, să facem acele gesturi îndrăzneţe pe care nu credeam c-o să le putem face, şi o să ne învingem nişte frici care ne ţinem pe loc.

Vibraţia zilei este 5 şi tocmai despre curaj ne spune ceva.

CAPRICORN: Se poate să apară cineva în grupul de prieteni care să vină cu o idee de afaceri şi să vă placă propunerea şi s-o acceptaţi. O să vă daţi întâlnire cu nişte prieteni pe care nu i-aţi mai văzut de mult şi poate puneţi la cale o petrecere, poate chiar de ziua voastră, dacă nu de nuntă.

VĂRSĂTOR: E momentul să faceţi voi primul pas spre o reconciliere cu cineva cu care e mai încăpăţânat şi totuşi, bun la suflet. Sunt lucruri pe care le-aţi tot amânat din cele care vă fac plăcere şi vă puteţi face timp şi pentru ele, să vă oferiţi un respiro, o recompensă, după o perioadă agitată.

PEŞTI: O ieşire în doi o să vă elibereze de toate apăsările şi o să vă redea optimismul şi nevoie de reverie. O să găsiţi o variantă de relaş, poate ieşiţi la o plimbare, la o cafea cu prietenii, să vă umpleţi golurile sufleteşti, să faceţi față provocărilor care pot s-apara de mâine încolo.

Horoscop 12 ianuarie 2018. Schimbări la serviciu și avansare în carieră pentru unele zodii

BERBEC: O să vă bucuraţi de sosirea cuiva, poate reluaţi o poveste de dragoste care o să vă facă fericiţi de data asta. Dispoziţie să ieşiţi la socializare aveţi prietenii vă tot invită pe ici, pe colo şi o să luaţi de la fiecare ce-aveţi nevoie ca să vă faceţi plinul, să fiţi în formă de competiţie.

TAUR: O problemă de familie se poate rezolva şi o să vă puteţi vedea la masa de duminică mai ales de-acum încolo. Sunt ceva mondenităţi la care-aţi vrea s-ajungeţi, iar una dintre ele pare obligatorie, poate are legătură cu profesia voastră şi o să întăriţi nişte relaţii, vă faceţi altele noi.

GEMENI: Pare să se mai fi reglat relaţia cu partenerul de cuplu şi se poate ameliora şi să fie armonie în relaţie. O apariţie - surpriză şi o să fie cu bucurie, o să găsiţi noi modalităţi de a vă petrece timpul liber în compania celor cu care sunteţi compatibili şi o să vă priască noul stil de viaţă.

RAC; Un semn de atenţie, un cadou, o invitaţie la masă, e cineva care vrea cu tot dinadinsul să vă cucerească. Simţiţi nevoie să-i adunaţi pe toţi cei din familie în jurul vostru şi să fiţi şi mai uniţi decât pân-acum, să fiţi protejaţi, ca să faceţi faţă situaţiilor neprevăzute.

LEU: Poate vă pregătiţi de un eveniment important din viaţa voastră, faceţi anunţ de logodnă, căsătorie sau că veţi deveni părinţi. Se-anunţă un program încărcat, o să aveţi de ales între a merge la prieteni sau la nişte oameni care vor să faceţi şi afaceri împreună, dacă vă puneţi de acord.

FECIOARĂ: E posibil să vă invite nişte rude în vizită şi să vă duceţi dacă nu locuiesc prea departe, altminteri o lăsaţi pe altă dată întâlnirea. E multă lume interesată de voi şi o să fiţi probabil selectivi, o să- alegeţi pe cei în care vă încredeţi şi pe cei cu care simţiţi compatibilitate pe mai multe planuri.

BALANŢĂ: O să aflaţi veşti bune, poate veţi interacţiona cu nişte oameni de afaceri care vă dau de lucru, sau vă fac rost de o locuinţă mai spaţioasă, de o maşină nouă. Poate aveţi chef de musafiri sau e rândul vostru să le-ntoarceți vizita unor prieteni care v-au călcat pragul in ultima vreme, trebuie văzut care la cine merge.

SCORPION: E cineva care vrea un răspuns ferm de la voi şi o să daţi dovadă de spontaneitate, pentru că nu credeaţi că persoană mai e interesată de o relaţie cu voi. Se poate să daţi o fugă la munte, să vă bucuraţi de zăpadă, să practicaţi vreunul din sporturile de iarnă sau să-i vedeţi pe copii bucurându-se de toate aceste lucruri.

SĂGETĂTOR: O poveste de dragoste care părea încheiată e pe punctul să reînceapă. dar la alt nivel, şi să vă şi înţelegeţi. O să intraţi la cheltuiala pentru că se căsătoresc nişte prieteni, îşi serbează cineva ziua de naştere sau e altceva care va obliga, cumva, să vă ridicaţi la nivelul pretenţiilor.

Horoscop 13 ianuarie 2018. Zodia care își va consolida relația

Horoscop 13 ianuarie 2018. Zodia care își va consolida relația

horoscop

Horoscop 21 ianuarie 2018. Cei născuți în această zodie se pot îndrăgosti azi

Horoscop 20 ianuarie 2018. Zodia care astăzi face un pas mare în relație

Horoscop 19 ianuarie 2018. Zodia care se va căsători

Horoscop 18 ianuarie 2018: Zodia care se va muta în casă nouă

Horoscop 17 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă de bani

Horoscop 16 ianuarie 2018. Zodia care va primi o ofertă de muncă din străinătate

Horoscop

Horoscop 15 ianuarie 2018. Zodia care va primi o sumă mare de bani

Horoscop 14 ianuarie 2018. Zodia care ar putea deveni părinte

Horoscop 13 ianuarie 2018. Zodia care își va consolida relația

Horoscop 12 ianuarie 2018. Schimbări la serviciu și avansare în carieră pentru unele zodii

Horoscop 10 ianuarie 2018. Planuri de afaceri și venituri suplimentare pentru aceste zodii

Horoscop 9 ianuarie 2018. Zodia care va intra în posesia unor bunuri