Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Documentar despre Nicolae Ceausescu, deliciul publicului de la Cannes

Embed:

Romania mereu surprinzatoare este o prezenta constanta a festivalului de film de la Cannes. 'Autobiografia lui Nicolae Ceausescu' este un documentar semnat Andrei Ujica. 

Parte fictiune, parte documentar, "Autobiografia lui Nicolae Ceausescu" este realizata dupa ce regizorul a vizionat 1.000 de ore de inregistrari cu sotii Ceausescu. Iar Andrei Ujica spune sincer ca si-a dorit sa demonstreze astfel ca "dictatorii nu sunt niste monstri cazuti din cer".

In competitia oficiala, a fost prezentata aseara si pelicula "Biutiful", in regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu Javier Bardem in rolul principal. Inca o ocazie pentru ca un nou alai de staruri sa defileze pe covorul rosu si sa se lase rasfatate de bliturile aparatelor foto.

Naomi Campbell a stralucit intr-o rochie aurie, mulata, in timp ce Kate Beckinsale s-a afisat intr-o tinuta provocatoare. Printre invitati s-au numarat si Naomi Watts, Bridget Bardot sau Gael Garcia Bernal.

"Biutiful" este o melodrama sobra si bulversanta despre conditia umana a imigrantilor clandestini. Interpretarea lui Javier Bardem i-a impresionat pe critici, care il vad printre favoriti la premiul pentru interpretare.

Multi spectatori au iesit din sala cu ochii in lacrimi, spunand ca "Biutiful" este cel mai emotionant film proiectat pana acum la Cannes.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Mai 2010
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed