Romanii au talent, sezonul 4. Cele mai tari momente din prima editie a preselectiilor

×
Codul embed a fost copiat

Aproape 6 milioane de oameni au fost vineri seara cu ochii pe PRO TV. A inceput in forta lupta pentru marele premiu de 120 de mii de euro, pus in joc in cel de-al 4-lea sezon al emisiunii ''Romanii au talent''.

 Micul chitarist in varsta de "aproape" 11 ani Andrei Mihnea Cerbu i-a impresionat pe Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, dar si pe cei din public, care l-au aplaudat in picioare.

Andra: "Cam asa ar trebui sa ne simtim dupa fiecare moment aici la Romanii au talent. Tu ai reusit sa ma faci sa ma simt atat de bine ascultandu-te."

Mihai Petre: "Esti numarul meu preferat de pana acum."

Andrei a primit 3 de DA, si va merge in urmatoarea etapa a concursului.

Citește și
Valentin Luca
A fost cel mai ravnit concurent de la "Romanii au Talent". Cum arata acum Valentin Luca
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Talentul impresionant al lui Catalin, de a desena cu mainile si picioarele, a smuls ropote de aplauze. Cu lacrimi in ochi, el a primit acceptul juratilor de a ramane in competitie.

Atmosfera incendiara a facut Andrei, care a cantat, in timp ce un dansator renunta treptat la haine si se urca pe masa juratilor...care i-au trimis mai departe, in cursa pentru marele premiu.

Sukman Rodion, un sportiv in varsta de 27 de ani din Republica Moldova, a dar totul ca sa demonstreze ca...este puternic si a... rupt foi.

Andra: "Foarte bun momentul, spectacol, raspunsul meu este da."

A primit cate un DA si din partea lui Andi Moisescu si Mihai Petre.

Asta si-ar fi dorit si Florin, o cunostinta mai veche a juriului de la Romanii au talent, care s-a intors pe scena, pentru a treia oara la rand.

Mihai Petre: "- Pur si simplu nu cred ca ai nicio sansa cu numarul asta mai departe la Romanii au talent. Ai vrea sa te mint?"

Pro Tv a fost din nou lider de audienta. La nivelul publicului comercial din mediul urban a inregistrat 25,4 puncte de rating cu o cota de piata de 53 la suta. De 8 ori mai mult decat urmatorul post clasat.

Mai mult, show-ul de vineri seara si-a doborat un record atingand cea mai inalta cota de piata a unei editii de lansare din toate cele patru sezoane de pana acum, 53% share. In minutul de aur aproape 6 milionane de telespectatori urmareau emisiunea difuzata de Pro Tv.

Preselectiile abia au inceput, iar eroi inca nedescoperiti vin in fata romanilor sa le arate ca merita sa castige marele premiu de 120 000 de euro, precum si cei 10 000 de euro pentru cea mai originala reprezentatie. Urmatoarea editie este programata in 21 februarie.

 

CELE MAI IMPORTANTE MOMENTE ALE PRIMEI EDITII LIVETEXT

23:00 Laura Bisog, 44 de ani, din Iasi, barman, a fost confundata de public si jurati cu Mirabela Dauer. "Seamana perfect cu ea si canta la fel", a spus Andra. "Tare moment", a spus Mihai. Laura merge in urmatoarea etapa a concursului.

22:50 Andrei Mihnea Cerbu, de "aproape" 11 ani, din Iasi, canta la chitara. "Ca sa ajung chitarist adevarat trebuie sa parcurg un drum foarte lung". Andrei spune ca idolul sau este Gary Moore. "Vai ce drag imi este! Mor... ", a spus Andra. Atitudinea si talentul lui Andrei au ridicat sala si juriul in picioare. "Ai reusit sa ma faci sa ma simt bine ascultandu-te", a spus Andra. Juriul a vrut sa-l cunoasca pe tatal lui Andrei, cel care l-a incurajat si a vrut sa-l vada pe scena. "Esti numarul meu preferat de pana acum", a spus Mihai. Andrei a primit trei de "da" si merge in urmatoarea etapa a concursului.

VEZI AICI VIDEO

22:30 Stefan Popescu, sofer pe autobasculanta a venit sa cante. Stefan, un barbat care a trecut de varsta de 50 de ani, a spus ca sotia lui l-a incurajat sa vina. Primit cu rezerva pe public si jurati, Stefan a electrizat pe toata lumea cand a inceput sa cante blues. "Acesta este un moment Romanii au talent", a exclamat Mihai. Stefan, care a spus ca este "Fane Mississippi fan Delta Blues", a primit trei de "da". Vreau sa ma daca copiii mei care sunt in Elvetia si care nu au mai vorbit de 10 ani cu mine.

VEZI AICI VIDEO

22:15 Mihalache Catalin, din judetul Olt, a venit la emisiune sa-si testeze talentul. "Oamenii din sat nu cred ca-s talentat", a spus el. Catalin poate sa deseneze cu mainile si picioarele. Pe scena a facut un portret in oglinda, desenand in acelasi timp cu ambele maini. A aratat apoi ca poate sa deseneze si cu picioarele. Catalin a primit, cu lacrimi in ochi, aplauzele publicului si trei voturi din partea juratilor.

VEZI AICI VIDEO

22:05 Florin Jelezoglu a venit pentru a treia oara la Romanii au talent. Spera ca de data aceasta sa convinga cu dansul sau. In editiile anterioare a fost suparat ca reprezentatia lui nu a fost apreciata de jurati. "Mihai habar n-are de dans", a spus atunci Florin. Mihai nu i-a oferit nicio sansa nici acum. Pentru ca Florin a reactionat, exprimandu-si nemultumirea, publicul a inceput sa-l huiduie.

21:50 Geta a venit la toate editiile Romanii au talent de pana acum. Nu a trecut niciodata de faza preselectiilor, insa este fericita ca lumea o recunoaste oriunde merge si ii cere autografe. Geta spune ca a avut ghinion la toate editiile, ca a incurcat CD-urile si nu a putut sa dovedeasca ce poate. Geta nu a avut noroc nici la aceasta editie a emisiunii.

21:40 Sukman Rodion, 27 de ani, din Republica Moldova, a venit la Romanii au talent sa dovedeasca ca este puternic. Dupa ce a rupt un top de hartii A4, a innodat cuie, apoi i-a ridicat in aer pe prezentatori, care erau suspendati pe o bara. Rodion a primit trei voturi de "da" de la juriu.

VEZI AICI VIDEO.

21:30 Iulia Corni, 27 de ani, o culturista de 27 de ani, a fost apreciata de cei doi prezentatori ai emisiunii, Smiley si Pavel Bartos: "te incadrezi in formatul nostru. N-a primit, insa, niciun vot de la jurati.

21:15 Andrei Militaru, 24 de ani, student, a cantat pe scena Romanii au talent, insa show-ul a fost oferit, de fapt, de un dansator, care a renuntat treptat la imbracaminte, apoi a urcat pe masa juratilor. "Momentul a fost o dileata totala. Dar tu, pana la urma, canti bine. Tu ai prea multi chiloti, iar acest numar cred ca va fi placerea mea vinovata", a spus Mihai. Andrei a primit cele trei voturi de "da" si merge in urmatoarea etapa a concursului.

CLICK AICI pentru VIDEO

21:00 Petronela si Vlad Tanase din Bucuresti au prezentat o piesa de teatru de papusi. Cei doi au primit trei de "da" din partea juratilor.

CLICK AICI pentru VIDEO.

20:45 Cvintetul vocal Anatoly din Brasov a venit pe scena Romanii au talent sa "incante publicul cu muzica lor". Cvintetul a primit trei voturi de "da" si biletul special care ii trimite direct in semifinala din partea lui Andi Moisescu.

CLICK AICI pentru VIDEO.

20:40 Stefan Vijeila a dansat, imitandu-si idolul, Ladu Gaga, insa cei trei jurati nu i-au acordat niciun vot.

20:30 A inceput Romanii au talent, sezonul 4, prima editie. Marele premiu in acest sezon este de 120.000 de euro.

ROMANII AU TALENT, SEZONUL 4

Show-ul care a ajuns la a patrulea sezon va aduce noi si noi romani cu tot felul de talente in fata celor trei jurati, Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, si a milioane de romani.

Printre cei care vor intra in concurs in prima editie a show-ului Romanii au talent sezonul 4, se numara un pictor care poate sa deseneze cu orice parte a corpului.

Tot vineri, vom descoperi si talentul ascuns al lui Pavel Bartos, care a fost botezat "Regele international al tintasilor" de catre Andi Moisescu.

Caravana Romanii au talent a fost marcata de nenumarate momente haioase. Smiley, de exemplu, este expertul atunci cand vine vorba de a adormi in cele mai neasteptate locuri. Artistul a reusit sa adoarma chiar pe o masa de machiaj.

Romanii au talent a fost, de-a lungul primelor trei sezoane, una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania si o adevarata "fabrica de vedete".

In afara de marele premiu in valoare de 120.000 de euro, concurentii vor beneficia, in acest sezon din Romanii au talent se va acorda si un premiu pentru cel mai original numar din concurs, in valoare de 10.000 de euro.

Romanii au talent sezonul 4 vine in completarea editiei din 2013, incarcata de suspans si la finele careia castigator a fost Bruno Iacobet si cei trei catei ai sai.

Acesta a reusit sa impresioneze o tara intreaga cu aptitudinile sale si alte patrupedelor.

Romanii au talent sezonul 4 isi are primul episod pe 14 februarie, urmand sa tina cu sufletul la gura milioanele de romani care au urmarit si primele trei editii ale emisiunii.

Castigatorul Romanii au talent sezonul 3 a fost Bruno Iacobet.

Castigatorul Romanii au talent sezonul 2 a fost Cristian Gog.

Castigatorul Romanii au talent sezonul 1 a fost Adrian Tutu.

Citeste si: ROMANII AU TALENT. Andi Moisescu isi dezvaluie talentele ascunse din domeniul matematicii

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Povestea Esterei, fetita de 10 ani, comparata cu Mozart. Ce inseamna
Povestea Esterei, fetita de 10 ani, comparata cu Mozart. Ce inseamna "urechea muzicala absoluta"

O fetita de 10 ani, din Bihor, are sanse sa devina un Mozart al zilelor noastre. Are un talent special, asa-numita ureche muzicala absoluta, la fel ca vestitul compozitor austriac.

A fost cel mai ravnit concurent de la
A fost cel mai ravnit concurent de la "Romanii au Talent". Cum arata acum Valentin Luca

Valentin Luca, unul dintre cei mai populari concurenti de la Romanii au Talent, nu i-a ascultat pe cei care ii spuneau sa se apuce de o meserie normala. "Normal e sa faci ceea ce-ti place", le raspundea el.

Razvan Krem Alexe de la
Razvan Krem Alexe de la "Romanii au Talent", cu parul scurt de tot. Cum arata acum

"Hey, hey, buna seara, bun, bine v-am gasit!" ramane salutul pe care toti romanii care au urmarit show-ul il asociaza cu Krem.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care ar urma să răspundă acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.