Jojo a nascut un baiat de nota 10. Isi va boteza copilul, inspirata de romanul "Morometii"

×
Codul embed a fost copiat

In noaptea de joi spre vineri actrita din “Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv a adus pe lume primul ei copil: Catalina Grama, alias Jojo, este mamica unui baietel de nota 10.


“Am plans cele mai frumoase lacrimi din viata mea! Si eu si Ionut am trait un moment de miracol cand am fost anuntati ca avem baiatul pe care ni l-am dorit atat de mult”, a marturisit fericita Jojo la scurt timp dupa ce, in dimineata zilei de vineri, 10 iunie, la ora 1.30, l-a adus pe lume pe primul sau copil.

Catalina Grama este fericita mamica a unui baiatel de nota 10, de 3,370 kilograme si 51 de centimetri, care a venit pe lume printr-o operatie de cezariana la maternitatea Regina Maria si care a fost intampinat cu valuri de iubire de parintii sai emotionati si de rudele nerabdatoare sa-l stranga in brate.

“E superb si mi se pare ca seamana cu amandoi! E impresionant... Sunt mama! Se pare ca bebe a vrut sa se nasca pe 10, la fel ca tatal sau a carui zi de nastere o sarbatorim in septembrie”, a mai spus emotionata proaspata mama.

Catalina si Ionut Grama sunt incepand de azi parintii lui Achim Ionut, iar sentimentele pe care le incearca sunt de nedescris: “Cand inimioara lui a batut alaturi de a mea si l-am tinut pentru prima data la piept, m-am simtit cu adevarat bogata.

Citește și
Alertă maximă la Iași după moartea liderului interlop Costel Corduneanu. Planul conceput de poliție, echivalent cu un cod roșu la accidente rutiere: „Suntem mai mulți ca de obicei”

Imi venea sa strig lumii intregi ca o regina: “S-a nascut Achim Ioan Grama!”. Cea mai frumoasa imagine a fost aceea a lui Achim in bratele barbatului pe care il iubesc. Mandria si iubirea sotului meu atunci cand l-a vazut pe cel mic mi-au incalzit sufletul pentru totdeauna. Suntem o familie binecuvantata”, a mai declarat coplesita de fericire actrita din Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv.

Jojo a marturisit in repetate randuri ca era pregatita cu doua nume pentru bebelus, Ionut pentru baiat si Ana, numele bunicii sale, in cazul in care copilasul ar fi fost fetita. Ea si sotul sau nu au dorit sa afle sexul copilului pana in clipa in care acesta a venit pe lume, iar vestea ca e baietel i-a bucurat nespus. Si alegerea numelui Achim are o poveste interesanta.

Jojo a povestit ca intr-o seara se uita impreuna cu sotul sau la filmul “Morometii”, una dintre cele mai bune productii cinematografice romanesti, iar la un moment dat Victor Rebengiuc il striga pe fiul sau, Achim. “Vazusem de nenumarate ori scena respectiva, dar atunci ne-a parut altfel. Ni s-a parut un prenume atat de special, incat ne-am promis sa il cheme asa si pe al nostru de vom avea un fiu. La premiile Gopo, Ionut i-a spus maestrului Rebengiuc, pe care il admiram enorm, ca ne gandim la Achim ca nume pentru baiat. Domnul Rebengiuc a ras incantat. Nu a crezut atunci ca Ionut a vazut “Morometii” de peste 37 de ori. Dar este adevarat. Asa l-am descoperit pe Achim. Datorita domnului Rebengiuc”, povesteste vedeta Pro Tv.

Atat proaspata mamaica, cat si bebelusul sau se simt bine si se bucura de fiecare secunda petrecuta impreuna. Cu emotie in glas, Jojo marturiseste ca traieste cea mai frumoasa si completa zi din viata sa si ca multumeste doamnei doctor Adriana Coroama si intregii sale echipe de la Regina Maria pentru aceasta zi.
 

Articol recomandat de sport.ro
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Simona Halep ar putea deveni patroană de club! E așteptată alături de două staruri de la FC Barcelona
Citește și...
Jojo si sotul sau au fost la bal in Viena
Jojo si sotul sau au fost la bal in Viena

Actrita din show-ul “Serviciul Roman de Comedie” de la Pro Tv a petrecut la inceputul acestui an patru zile de vis la Viena, alaturi de sotul sau.

Recomandări
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România
VIDEO. Haos în Dubai, din cauza furtunii violente. Zeci de zboruri au fost anulate sau amânate. Multe au legătură cu România

Aeroportul Internaţional Dubai (DXB) a fost transformat într-un adevărat lac, marți, din cauza furtunii violente care a lovit orașul din Emiratele Arabe Unite.

România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”
România, ajutată de SUA să doboare dronele rusești care ne trec granița. „Există un plan cuprinzător”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marţi, că SUA lucrează cu România în ceea ce priveşte ameninţările venite în contextul războiului din Ucraina.  

Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau
Raport CSAT: Spionii ruși au încercat să se infiltreze în România printre refugiații ucraineni. Ce urmăreau

Creşterea numărului incidentelor militare, atacuri cibernetice de sorginte rusă, posibilitatea infiltrării serviciilor secrete ruse în rândul refugiaţilor ucraineni, printre riscurile determinate de continuarea conflictului dintre Rusia şi Ucraina.