Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Vacanta de sase zile la munte, cu 150 de lei! Nu e SF!

60410187
Embed:

A inceput programul "O saptamana la munte". Sase zile costa cam 150 de lei, la doua stele.


Statiunile de pe Valea Prahovei, Valea Oltului, dar si pitoreasca Bucovina pot fi vizitate in acest an de turistii care nu-si permit o vacanta mai scumpa de cateva sute de lei.

Anul acesta, costurile par mai atractive ca niciodata. Spre exemplu, puteti sa va cazati cinci nopti la un hotel de doua stele cu numai 158 de lei, in timp ce pentru trei stele ar trebui sa achitati 258 de lei.

Daca doriti sa va petreceti vacanta din extrasezon la patru stele, aici pretul este 358 de lei de persoana pentru cinci nopti de cazare.

Atentie insa, tarifele nu includ masa si serviciile suplimentare, cum ar fi televizorul, frigiderul sau aerul conditionat.

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Martie 2010
  • 5 Comenteaza
Citeste mai multe despre: turism,

Comentarii(5)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61800124
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed