Vicepresedintele SUA, ironizat pentru imbratisarile sale lungi si momentele stanjenitoare. Ce a facut langa o adolescenta

Dată publicare: 19-08-2016 07:53
Dată actualizare: 22-08-2016 07:04


Joe Biden, vicepresedintele Statelor Unite, pare sa capete o noua functie - cea de stapanul imbratisarilor. O arata, intr-un mod haios, imagini cu el, puse cap la cap, intr-un reportaj realizat de CNN.

Exista imbratisari formale, de scurta durata si exista imbratisari care par sa nu se mai termine. Un exemplu pentru a doua categorie este cea dintre Joe Biden si Hillary Clinton, pe un aeroport din Pensylvania.

In situatia data insa, dureaza de patru ori mai mult.

"Priviti de cate ori incearca ea sa se retraga. Ea renunta, el nu. Isi retrage mana! El nu, continua sa o imbratiseze. A doua incercare de renuntare, pentru numele lui Dumnezeu, Joe, trebuie sa o lasi sa plece!", relateaza CNN.

Acest gest, nesemnificativ la prima vedere, nu ar fi fost analizat daca Joe Biden nu ar fi avut antecedente.

La un moment dat, a fost surprins aranjandu-i cu blandete parul unei copile. Apoi i-a soptit ceva la ureche si a continuat sa ii aseze parul.

In cadrul unui alt eveniment, chiar in timpul ceremoniei, vicepresedintele american s-a apropiat de o fetita si i-a spus ceva, dupa care a pupat-o pe obraz.

O alta situatie atent examinata a fost cea in care apare sotia secretarului american al apararii: "Am de facut cateva multumiri! Acesta este cel mai infiorator lucru pe care l-am vazut! Nu este normal, omule! Nu este normal! De ce arati ca si cum i-ai mirosi parul?"


VIDEO PROTVPLUS.RO