"Am nevoie de cineva care sa-mi duca gunoiul". Ce a facut o dispecera de la 911, dupa ce a primit un apel de la o batrana

Dată publicare: 10-08-2016 13:46
Dată actualizare: 13-08-2016 03:14


dispecera

O dispecera de la 911 a primit un apel neasteptat intr-una dintre zile. Aceasta a fost rugata de o femeie in varsta sa trimita pe cineva pentru a-i fi dus gunoiul afara.

Katherine Grady era pe punctul de a pleca acasa, tura ei fiind spre sfarsite. Aceasta a primit un apel de la o femeie in varsta de 86 de ani care ii cerea ajutorul, potrivit Daily Mail.

“Mi-a spus ca locuieste in Hartford de peste 40 de ani, ca a stat in acelasi loc, ca iubeste orasul, ca a lucrat si ca a avut familia aici”, a declarat dispecera.

Batrana sunase deoarece avea nevoie de cineva care sa-i duca gunoiul afara. “Voiam doar ca cineva sa-mi duca gunoiul maine, este in casa de trei saptamani si deja da pe afara. Am 86 de ani, sunt o persoana cu dizabilitati, am probleme la inima si nu am pe nimeni”, a afirmat aceasta.

Dispecera a mers a doua zi la femeie acasa si a ajutat-o sa duca gunoiul si i-a strans resturile de mancare. “A fost un lucru atat de simplu”. Aceasta a mai observat ca batrana avea toate lucrurile din casa extrem de curate si de aranjate. “Totul era perfect, in ordine, are totul sub control”, a mai adaugat dispecera.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO