We Like Weekends. Cum s-a vazut concertul Queen si Adam Lambert din primul rand

Ultima actualizare: 26-06-2016 00:08
We Like Weekends. Cum s-a vazut concertul Queen si Adam Lambert din primul rand - 5

A rasunat capitala a rock pe 21 iunie, cand Queen si Adam Lambert au cantat pentru prima oara in Romania, in Piata Constitutiei

Cu amintirea recenta a concertului Maroon 5, unde totul a fost impersonal si pe repede inainte, la Queen si Adam Lambert am simtit o chimie mai mare intre noi, publicul, si ei, artistii.

S-a cantat la unison, s-a dansat si aplaudat, iar carismaticul solist a reusit sa-i cucereasca pana si pe cei mai reticenti cand a invitat publicul sa aduca impreuna cu el tribut uneia dintre cele mai mari trupe rock, Queen.


Un artist in adevaratul sens al cuvantului, Adam Lambert a demonstrat ca stie sa faca show, sa incalzeasca si sa implice publicul. Cu aspectul cool, “de diva”,  calitatile vocale si influenta scenelor Broadway, americanul i-a "linistit" pe carcotasii care il banuiau ca vrea sa-l imite sau sa-i ia locul lui Freddy Mercury.

Cat despre Brian May si Roger Taylor, ce mai e de spus? Legende in carne si oase, care au marturisit ca demult au asteaptat sa ajunga in Romania.

Si pentru ca nu ne place vorba lunga, iata cum am "evalua" noi show-ul oferit de spectaculosii Queen si carismaticul Adam Lambert in Piata Constitutiei.

Prestatie muzicala: 10

Sunet: 10

Lumini: 9

Interactiune cu publicul: 9

Organizare: 9

Foto: Eventim/Ciprian Vladut - www.cipane.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO