Autoritatile au facut primul pas in cazul Poli, dupa trei luni! I-au trimis lui Iancu o scrisoare

06-03-2012 16:38


bucurie gol poli

Chiar dacă se vor întâlni în această seară faţă în faţă cu Marian Iancu, oamenii care conduc Timişoara şi judeţul Timiş au ales să îl înştiinţeze în scris pe acesta despre un lucru pe care îl pun la cale de anul trecut.

 

Liderii partidelor politice din Timiş i-au trimis lui Marian Iancu un document prin care îl înştiinţează că vor să preia acţiunile de la Poli.

Scrisoarea e semnată de Gheorghe Ciuhandu, Constantin Ostaficiuc, Nicolae Robu şi Titu Bojin. Aceştia îl anunţă pe patronul clubului de fotbal că vor negocia cu el preluarea clubului doar dacă acesta plăteşte datoriile pentru ca Poli să ia licenţa pentru următoarele două sezoane şi că are la dispozitie două săptămâni pentru a derula aceste negocieri.

“Orice negociere porneste de la asigurarea indeplinirii conditiilor necesare de catre club in ceea ce priveste licentierea pentru sezoanele 2012 – 2013 si 2013 – 2014 a echipei de fotbal Politehnica Timisoara. In cazul in care aveti disponibilitatea in acest sens, va invitam la negocierea preluarii clubului, intr-un termen rezonabil (cel mult 10 zile) de la data primirii prezentei. Avand in vedere timpul scurt ramas pana la termenul de depounere a dosarului in vederea licentierii clubului, propunem ca termen de derulare a negocierilor o perioada de cel mult 14 zile de la data demararii acestora“ – acesta este mesajul pe care autorităţile l-au transmis lui Iancu.

Şeful lui Poli se va întâlni astăzi cu politicienii şi cu suporterii, întâlnire care ar urma să aibă ca efect, în cel mai bun caz, un acord privitor la startul negocierilor între Iancu şi autorităţi.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO