S-a deschis un muzeu al sefie-urilor în Europa. Ce exponate îi atrag pe turiști


Ultimul update: Vineri 01 Martie 2019 11:23
Data publicarii: Vineri 01 Martie 2019 09:51
Categorie: Stiri Turism

Nu că n-ar fi avut deja ce le oferi turiştilor, dar Barcelona s-a îmbogăţit cu încă un muzeu: unul al selfie-urilor. Aşa l-au botezat organizatorii, pariind că nimeni n-o să reziste să-şi facă măcar o poză cu exponatele.

Muzeul selfie-urilor din Barcelona este de fapt o expoziţie în care absolut totul contribuie la o fotografie inedită, care să facă furori pe Facebook sau pe Instagram.

Liz Andino, directoare de marketing: „Este gândit să determine consumul culturii în manieră actuală: pe reţelele de socializare, pe Instagram. Oamenii îşi pot face fotografii cu toate aceste obiecte, să interacţioneze şi să facă din asta o experienţă de neuitat."

Căci nu în fiecare zi te poţi poza cu o perechi de saboţi uriaşi sau muşcând dintr-o pulpă de porc de câteva ori mai mare ca tine. De altfel, majoritatea exponatelor de aici se joacă tocmai cu dimensiunile, ca o baie în care oamenii par liliputani. Dar nu numai.

Turist: „Am făcut nişte fotografii foarte originale, fiindcă aici de exemplu există o casă cu susul în jos, în care poţi face fotografii complet răsturnate într-o bucătărie."

Tinerii se vor lăuda pe reţelele de socializare cu o fotografie în care pare că sunt lipiţi de tavan ori, întorcând poza, că stau în mâini pe spătarul scaunului.

„E foarte amuzant. Totul e plin de fantezie. E locul perfect să-ţi faci o poză, dacă îţi place Instagram."

Un muzeu al selfie-urilor există şi la Los Angeles. Acolo, vizitatorii pot să-şi facă un selfie, de exemplu, lângă un teanc de bani sau... levitând.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

FULLSCREEN
S-a deschis un muzeu al sefie-urilor în Europa. Ce exponate îi atrag pe turiști
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO