Petrecere înfricoșătoare la Castelul lui Dracula. Cum s-au distrat tinerii


Ultimul update: Vineri 01 Noiembrie 2019 09:59
Data publicarii: Vineri 01 Noiembrie 2019 08:00
Categorie: Stiri Turism

Castelul lui Dracula din Pasul Tihuța și-a deschis joi-noapte porțile și a găzduit o petrecere înfricoșătoare.

Oaspeți au fost vampiri și vrăjitoare din toate colțurile lumii, cuceriți de povestea temutului Conte, care au vrut să sărbătorească Halloweenul în casă unui personaj sângeros.

Într-un decor demn de un film de groază, turiștii veniți din toate colțurile lumii au păsit în castelul lui Dracula din Pasul Tihuța și au dat startul distracției. Evident, costumele purtate de ei au fost în ton cu sărbătoarea.

Tânăr: „Sunt un vampir. Ce alt loc, în afară de asta, poate fi mai bun să sărbătorești Halloween-ul?!"

Tânără: „Mergeam prin hotel și cred am simțit ceva, ceva înfricoșător la capătul holului. M-am speriat și a dispărut. Am căutat oarecum legenda lui Dracula, trebuie să fie înfricoșător, amuzant."

Mâncarea, pregătită cu multă atenție de bucătari, a amintit de temutul Conte, iar oaspeții au primit și o lecție - odată cu porția din farfurie.

Bucătar: „Aici avem mușchiulețul de tatar tras în țepușă care a fost băițuit de două zile, va fi prăjit de fiecare turist deoarece este o lecție de supraviețuire."

Ana Maria Muscar, manager hotel: „100.000 de oameni din Canada, America, Marea Britanie, Germania și România, sunt oameni care vor să iasă din rutină din cotidian și profită de acesta sărbătoare."

Turiștii de peste Ocean au scos din buzunar chiar și câte 3.500 de dolari pentru a porni pe urmele lui Dracula prin România.

Tânăr: „Suntem aici cu turul lui Dracula, pentru o săptămâna în România. Am mers în diferite locații în care Vlad a locuit. Unde s-a născut și a murit."

Petrecerea înfricoșătoare s-a încheiat înainte de ivirea zorilor.

HALLOWEEN 2019. Care sunt deghizările la modă anul acesta pentru copii şi adulţi
Halloween la Casa Albă. Cum și-au întâmpinat oaspeții Donald și Melania Trump. VIDEO
Cum și-a îmbrăcat o femeie câinele de Halloween.
VIDEO PROTVPLUS.RO