100 de kilograme de carne, pregătite pentru turiștii care petrec 1 Mai în Poiana Brașov
La munte, Ziua Muncii e sărbătorită cu leneveala la soare. În Poiana Braşov, termometrele arată 28 de grade celsius, aşa că oamenii sa-au întins pe iarbă, să facă plajă.
Cei mai harnici au făcut însă o plimbare de dimineaţă, pe jos, cu bicicleta sau în şaua calului.
Acum urmează grătarul tradiţional, chiar şi cei cazaţi la marile hoteluri vor avea parte de această desfătare populară.
150 de turiști vor petrece ziua de 1 mai în curtea interioară a unui hotel de 4 stele din Poiana Brașov. S-au cumpărat peste 100 de kilograme de carne și 8 bucătari au pregătit tot felul de mâncăruri.
Turiștii au la dispoziție bufet suedez. Fie că vorbim de carne de porc, bucătarii au pregătit și carne de găină, dar și ied la tavă. Turiștii pot să mănânce cât doresc.
Petrecerea va ține până târziu. În fața turiștilor, bucătarii pregătesc mititeii în curtea interioară. Gazdele au pregătit programe artistice cu muzică populară, fanfară, dar și DJ.
CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!