Cum va arata primul hotel-OZN, cu piscina-martian. Ideea unui afacerist pentru oamenii care cred in extraterestri

Ultima actualizare: 23-06-2015 07:02

Un om de afaceri argentinian, stabilit de multi ani in America, vrea sa deschida primul hotel din lume in care clientii se vor simti ca intr-o farfurie zburatoare.

A ales un orasel din mijlocul desertului Mojave din California tranzitat de milioane de oameni care merg cu masina de la Los Angeles spre Las Vegas. Hotelul OZN e inca in stadiu de proiect, iar constructia lui va costa 35 de milioane de dolari.

Luis Ramallo a testat deja potentialul afacerilor cu iz nepamantean. Are un mic restaurant, iar vanzarile au crescut considerabil de cand i-a dat o tematica extraterestra. Asa i-a venit si ideea unui hotel in forma de OZN.

Luis Ramallo, om de afaceri: ''Oamenii vor sa vada un OZN, sa intre in el si sa vada ce e acolo. Vor iesi fascinati din Hotelul OZN".

Va fi un hotel de trei stele in forma de farfurie zburatoare, cu restaurant, piscina in forma unui martian, magazin de suveniruri si peste 30 de camere in care clientii se vor simti ca la bordul unui OZN.

Luis Ramallo, om de afaceri: ''Majoritatea oamenilor cred in existenta extraterestrilor, aceasta este baza afacerii noastre''.

Constructia hotelului va incepe in lunile urmatoare, iar Luis a gasit deja oameni dispusi sa investeasca 35 de milioane de dolari in ideea lui. Dar, ca sa-si recupereze investitia, preturile nu vor fi tocmai mici: o camera la hotelul-farfurie zburatoare va costa 700 de dolari pe noapte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO