Compania aeriană care oferă zboruri gratuite celor cu numele „Valentin”, de 14 februarie


Ultimul update: Marti 05 Februarie 2019 07:04
Sursa: Thrillist
Data publicarii: Marti 05 Februarie 2019 00:50
Categorie: Stiri Turism
Ziua indragostitilor

Compania aeriană low-cost Wow Air, care operează în Islanda și în alte destinații din Europa, oferă bilete de avion gratuite celor cu numele de „Valentin” sau „Valentina” care decid să călătorească în capitala islandeză Reykjavik cu jumătatea lor.

Astfel, cei cu numele sau prenumele de „Valentine”, „Valentin”, „Valentina” sau „Valentijn” își vor primii banii înapoi dacă rezervă un zbor din Boston, Detroit, New York sau Washington D.C către capitala Islandei, între 10 și 19 februarie, scrie Thrillist.

Sunt eligibili cei care plănuiesc să celebreze în Islanda „sărbătoarea iubirii”, ziua îndrăgostiților. Cu toate acestea, doritorii vor fi nevoiți să își achite biletele de întoarcere, însă promoția acoperă și taxele pentru bagaj, dar și pe cele de aeroport.

Ca să se bucure de această promoție, „Valentinii” trebuie să trimită un mail la adresa companiei aeriene, însoțită de numărul rezervării și o fotografie a pașaportului.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Thrillist

VIDEO PROTVPLUS.RO