Craniul mayas care ar proteja umanitatea de Apocalipsa s-a spart. Cine este vinovat de incident

Ultima actualizare: 23-08-2012 13:04
Craniu

Un vechi craniu mayas, despre care profetiile spuneau ca va apara omenirea de un sfarsit violent, a fost scapat pe jos intr-un laborator din Germania.

In timpul unei sedinte foto, craniul din roca vulcanica, numit Quauthemoc, a cazut pe podea; in urma incidentului, barbia lui Quauthemoc a fost ciobita.

Pana acum nimeni nu stie cu exactitate daca craniul a fost scapat de cineva sau a cazut singur.

"Probabil a fost pus intr-un loc instabil pentru ca, dintr-o data, s-a prabusit pe podea. O bucata mare din barbie s-a spart. A fost cu adevarat tragic", a declarat un martor.

Legenda mayasa sustine ca artefactul este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea de a ajuta umanitatea sa supravietuiasca Apocalipsei "programate" anul acesta pe 21 decembrie.

In acea zi, Thomas Ritter, proprietarul craniului, planuieste sa ajunga in Mexic pentru a fi alaturi de ceilalti 12 proprietari de cranii. "Profetia spune ca, in aceea zi, craniile vor dezvalui o cunoastere secreta umanitatii. Mai multe detalii nu sunt cunoscute. Este posibil ca ele sa inceapa sa vorbeasca sau ceva de genul acesta", a explicat Ritter.

Ritter spune ca, in cursul unei expeditii organizate de nazisti, obiectul a fost furat de la o manastire din sudul Indiei sau Tibetului, candva intre 1937-1939. Dupa razboi, el a fost gasit printre bunurile ministrului Heinrich Himmler, cunoscut drept un colectionar de artefacte "pagane".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO