Trup si suflet pentru culori - noul slogan al stelistilor


Ultimul update: Marti 28 August 2012 03:40
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport
Stadionul Ghencea

Clubul FC Steaua a lansat, miercuri, noul slogan al clubului, "Trup si suflet pentru culori", fiind inregistrat la OSIM, dupa ce a fost preluat dupa un cunoscut cantec al suporterilor stelisti, informeaza site-ul oficial al gruparii "ros-albastre".

 "Sloganul clubului nostru reprezinta devotamentul jucatorilor fata de club si suporteri, profesionalismul, corectitudinea, ambitia de a castiga mereu, dorinta de a fi langa echipa la bine si la greu. «Trup si suflet pentru culori» este esenta efortului urias facut de jucatori in atatea si atatea meciuri in care si-au apropiat victoria, incepand cu jocurile cu Dinamo si continuand cu celebra semifinala cu Anderlecht, cu finala Cupei Campionilor Europeni castigata la Sevilla sau cu Supercupa Europei", se arata in comunicatul de pe site-ul oficial al clubului Steaua.

Conform sursei citate, noul slogan a fost ales deoarece ii reprezinta si pe suporterii stelisti: "Pentru inegalabilii suporteri stelisti, sloganul lansat azi este echivalent cu prezenta alaturi de idolii lor in toate deplasarile, dar si pe stadionul Ghencea, in soare, ploaie, viscol sau zapada, cel mai elocvent exemplu fiind meciul cu Villarreal, din Cupa UEFA, amanat din cauza viscolului, la care fanii ros-albastri au creat o atmosfera nemaiintalnita pe stadioanele din Romania, fara sa le pese de ger sau ninsoare. Acesta este spiritul Stelei care se regaseste perfect in sloganul prezentat astazi".

Sursa: Pro TV

Tags: steaua,

Stelistii ies la lumina. In Ghencea vor fi garduri ca in Anglia
Scandalul stadionului Steaua: cine are datorii mai mari, clubul sau Becali?
Unde va juca Steaua? Clubul are licenta si pentru Ghencea si pentru Buzau
VIDEO PROTVPLUS.RO