Gigi Becali a negociat 4 ore cu Piturca. Ii da 1 milion daca ia titlul

Dată publicare: 07-05-2010 00:00
Dată actualizare: 27-06-2012 12:55


Victor Piturca

Gigi Becali s-a intalnit astazi cu Victor Piturca, antrenorul pe care vrea sa il instaleze din vara in Ghencea. Fostul selectioner a mers la Palatul lui Becali pentru discutii.

Victor Piturca a declarat dupa negocieri ca e posibil sa revina in Ghencea. "Orice este posibil, eu o sa pun conditiile mele", a spus Piturca.

Daca Piturca va fi noul antrenor al Stelei, va avea o prima de un milion de euro daca ia titlul de campion.

"Mai fac eu transferuri? De acum cine vine antrenor raspunde, nu ma intereseaza. Esti platit in functie de rezultate, iei campionatul, un milion prima. Nu iei, nu iei prima. Tu faci transferuri, tu faci tot. Gata, eu nu mai fac nimic, cravata la gat, pac batista la piept, la meci si cu asta basta", a spus finantatorul.

Finantatorul stelist nu a vrut sa spuna ce anume a discutat cu Piturca, mai ales ca a fost criticat de toti angajatii clubului, care ii reproseaza ca s-a grabit sa anunte ca va schimba antrenorul.

"Piturca este prietenul meu, a venit sa bea o cafea, Steaua are antrenor. Nu vorbim pentru ca Steaua are antrenor. Nu se stie daca pleaca Stoichita de la Steaua. Cand vorbesc nu e bine, de acum nu mai vorbesc", a spus Becali.

Becali a pus pe lista de antrenori la Steaua mai multe persoane, printre care Ionut Badea, Gica Hagi si Mircea Rednic. Dar nu se stie daca vor fi invitati si ei la o cafea.

"Depinde, pentru ca sunt unii oameni, daca bei cafeaua cu ei, si mai bei inca o cafea cu altii, nu mai vin la a doua. Sunt unii foarte orgoliosi", a spus Becali.

Alaturi de seful Stelei si Victor Piturca s-a aflat si fostul impresar Ioan Becali. Acesta i-a negociat lui Piturca ultimul sau contract cu Federatia Romana de Fotbal.

Sursa: Mediafax

Tags: sport,


VIDEO PROTVPLUS.RO