Germania e foc si para! Nu va sarbatori performanta de la Cupa Mondiala

08-07-2010 00:00


Germania

Lotul Germaniei de la Campionatul Mondial nu va sarbatori alaturi de suporteri la sosirea in tara. Nemtii vor parasi Africa de Sud la mai putin de 24 de ore dupa disputarea finalei mici a turneului, impotriva Uruguayului, la Port Elizabeth.

"Obiectivul nostru era altul decat disputarea meciului pentru locul al treilea. Suntem constienti de ce s-a intamplat in Germania in timpul turneului final si multumim suporterilor pentru sprijinul lor, dar cred ca nu ar fi potrivit sa mergem la Berlin si sa ne bucuram impreuna cu ei pentru cel mult o medalie de bronz", a explicat capitanul echipei, Philipp Lahm.

Delegatia Germaniei va ateriza la Frankfurt luni dimineata si cu totii vor intra imediat in vacanta. 

"De noua saptamani suntem impreuna si muncim mult, jucatorii merita sa intre in vacanta", a spus, la randul sau, antrenorul secund Hansi Flick.

In anul 2006, dupa ocuparea locului al treilea la editia pe care a disputat-o pe teren propriu, lotul Germaniei a sarbatorit medalia de bronz la Poarta Brandenburg din Berlin, impreuna cu zeci de mii de suporteri.

O asemenea manifestare a avut loc si in 2008, dupa ce Germania a jucat finala Campionatului European.

Reprezentativa Germaniei a fost invinsa, miercuri, la Durban, cu scorul de 1-0, de selectionata Spaniei si a ratat calificarea in finala Cupei Mondiale.

Mai multe informatii despre Campionatul Mondial din Africa de Sud, aflati pe www.sport.ro.

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO