Batalia Balcanilor - vezi programul galei de vineri seara


Ultimul update: Sambata 06 Octombrie 2012 15:59
Data publicarii: Joi 15 Iulie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sport
Local Kombat 3

Vineri seara are loc Batalia Balcanilor, meciul celor mai tari luptatori de K1 din Romania si Bulgaria. Zmarandescu, Tolea si Pitbull Atodiresei sunt capul de afis al unei confruntari care reuneste cate sapte sportivi din fiecare tara.

Romanii au prins bulgarii! De data asta in ring, intr-o supergala Local Kombat, in care sapte gladiatori romani se vor bate in sapte meciuri explozive cu sapte bestii bulgaresti.

“Batalia Balcanilor” e prima gala Local Kombat din istorie intre doua tari si se va tine la Constanta vineri, 16 iulie, in direct de la 21:30 pe Sport.ro si in reluare la ProTV de la ora 00:15.

Evenimentul va fi transmis in direct si in Bulgaria, de postul ProBG.

Noi platim ieftin la bulgari. Dar ei vor plati scump! Leva fi frica, ii musca leii romanesti! Vom rapune haita de castraveti. In ring, bulgarii vor fi ca pe harta: mai jos de noi”, ameninta romanii. “Va facem conserva! Imparatul Stoichkov v-a zis Mamaliciki - noi o sa va facem mamaliciki!”, e raspunsul bulgarilor.

Ai nostri ca muntii, ai lor ca brazii! Din echipa Romaniei fac parte starurile Local Kombat Catalin Zmarandescu, Tolea Ciumac, “Pitbull” Atodiresei, Andrei Stoica si Andrei Dumitru din Kombat.ro si Adrian Marc si Lucian Danilescu de la “Se cauta un greu”.

Duelul dintre Romania si Bulgaria la Local Kombat, supergala “Batalia Balcanilor” e vineri, 16 iulie, dupa miezul noptii la ProTV si in direct de la ora 21:30 la Sport.ro.


Program Meciuri

IONUT ATODIRESEI VS VESELIN VESELINOV

CATALIN ZMARANDESCU VS EMIL ZAHARIEV

TOLEA CIUMAC VS JULIAN CHILIKOV

ANDREI STOICA VS TBA

ANDREI DUMITRU VS PETAR VALKOV

MARC ADRIAN VS KRASIMIR KOLEV

LUCIAN DANILENCU VS TODOR TODOROV

Luptatorul K1 Andrei Buda retinut 24 de ore pentru santaj
Mega Fight la Bucuresti: Gala K1, la ProTV si www.sport.ro
Ghita si Morosanu se bat in gala K1 Final 16 de la Seul
FULLSCREEN
Batalia Balcanilor - vezi programul galei de vineri seara
  • /

Sursa: Sport.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO