VIDEO. Partida Manchester United - Liverpool, amânată după ce terenul a fost invadat de suporteri

Dată publicare: 03-05-2021 12:19
Dată actualizare: 03-05-2021 12:37


United - Liverpool

O manifestaţie a suporterilor echipei Manchester United, care au invadat terenul arenei Old Trafford, duminică seară, a provocat amânarea meciului din etapa a 34-a a campionatului englez de fotbal pentru o dată nedeterminată.

Incidentul a privat-o pe Manchester City de o posibilă adjudecare a titlului de campioană înaintea returului din semifinalele Ligii Campionilor cu PSG, de marţi.

Reacţia suporterilor a venit din cauza scandalului generat de anunţul creării Super Ligii europene, competiţie dorită de mai multe cluburi disidente, între care Manchester United, dar la care s-a renunţat rapid datorită mobilizării fanilor, relatează Agerpres.

Drept urmare, cursa pentru titlu a fost perturbată în Premier League. În caz de victorie a lui Liverpool, campioana en titre, Manchester United, ocupanta locului 2 în clasament, nu ar mai fi putut matematic ajunge liderul City, cu patru etape înainte de final.

Lider în clasament este Manchester City cu 80 pct, urmată de Manchester United 67 pct, Leicester 63 pct, Chelsea 61 pct, Tottenham 56 pct, West Ham 55 pct, Liverpool 54 pct etc.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO