SIMONA HALEP - ROBERTA VINCI: 6-1, 6-3. Romanca a castigat prima editie a BRD Bucharest Open. Un spectator a cerut-o de sotie

Ultima actualizare: 02-09-2014 18:39
Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, principala favorita a competitiei si locul 3 WTA, a castigat, duminica, prima editie a BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci.

Italianca este cap de serie numarul 2 si pozitia 24 in ierarhia mondiala.

Halep s-a impus dupa o ora si opt minute. Partida a inceput in nota de dominare a sportivei din Romania, care a castigat pe serviciul adversarei, iar apoi si-a fructificat propriul serviciu. Meciul a continuat pe aceleasi coordonate, Halep a mai reusit doua breakuri si s-a impus cu scorul de 6-1 in primul set, dupa 32 de minute.

Setul secund a inceput cu un break reusit de italianca, care apoi s-a distantat la 2-0 folosind foarte des "scurta". A urmat un ghem la 0 castigat pe propiul serviciu de Halep si imediat locul 3 WTA a reusit si rebreakul, egaland scorul in set, 2-2. Au urma inca doua ghemuri castigate de Halep si scorul a urcat la 4-2. Imediat dupa ce Vinci si-a castigat serviciul, Simona Halep a facut ghemul care i-a adus titlul la BRD Bucharest Open.

Pentru succesul de la Bucuresti, Simona Halep va primi 280 de puncte WTA si un cec in valoare de 43.000 de dolari, in timp ce Roberta Vinci va incasa 21.400 de dolari si 180 de puncte WTA.

La finala de la Arenele BNR au asistat si fosta gimnasta Nadia Comaneci si fostul tenisman Ilie Nastase. Halep si-a aparat titlul castigat anul trecut la Budapesta, turneu care a fost mutat din acest an la Bucuresti. Acesta este al optulea din titlu de simplu din cariera pentru Simona Halep, dupa succesele de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate in 2013) si Doha (2014).

Simona Halep, ceruta in casatorie de un spectator la finala BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 3 mondial, a fost ceruta in casatorie de un spectator la finala turneului BRD Bucharest Open, castigata de romanca in fata sportivei italiene Roberta Vinci. Spectatorul respectiv, care a urmarit meciul de la tribuna I, a strigat catre Simona Halep, spre amuzamentul in timpul setului doi: "Simona, vrei sa te mariti cu mine?" Halep nu a reactionat la cererea spectatorului. Jucatoarea de tenis Simona Halep, principala favorita a competitiei si locul 3 WTA, a castigat, duminica, prima editie a BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, in finala, cu scorul de 6-1, 6-3, pe italianca Roberta Vinci, cap de serie numarul 2 si pozitia 24 in ierarhia mondiala. Acesta este al optulea din titlu de simplu din cariera pentru Simona Halep, dupa succesele de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia (toate in 2013) si Doha (2014).

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO