Simona Halep, desemnată ambasadorul Universității Ovidius: „Nu regret nimic”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 05 Noiembrie 2018 12:55
Categorie: Stiri Sport

Simona Halep, jucătoarea declarată numărul 1 în clasamentul mondial, este de luni Ambasador al Universităţii Ovidius din Constanța.

Este primul titlu de acest fel acordat de universitatea de la malul mării, pentru rezultatele spectaculoase ale campioanei noastre. Simona Halep a fost însoţită la ceremonie de tatăl ei, cel care i-a fost sprijin de nădejde în toată cariera.

Întâmpinată de conducerea Universităţii Ovidius din Constanța, Simona Halep a fost extrem de emoţionată la primirea acestui titlu onorific.

Prof. dr Sorin Rugină, rectorul Universităţii Ovidius: Simona a devenit şi este cea mai bună jucătoare de tenis a momentului deoarece a arătat tuturor că este pregătită nu doar să muncească aşa cum ne-a obişnuit, dar să şi înveţe din propriile greşeli.”

Simona Halep: „Aici am crescut, a fost un drum lung, greu, dar plin de emoţii, emoţii frumoase şi nu regret nimic de pe parcursul acestui drum chiar dacă au fost momente grele, vreau să mulţumesc oraşului unde m-am născut, am crescut şi unde mă întorc cu drag.”

Simona Halep este şi absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Ovidius.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO