O fostă gimnastă olimpică spune că a fost violată la 15 ani de un coleg, campion. ”Tu eşti monstrul”


Ultimul update: Duminica 22 Octombrie 2017 19:33
Data publicarii: Miercuri 18 Octombrie 2017 08:44
Categorie: Stiri Sport
Tatiana Guțu

Tatiana Guţu, fostă gimnastă ucraineancă, născută în Repubica Moldova, s-a alăturat numeroaselor vedete, dar si femei simple, care au dezvăluit în ultimele două săptămâni că au fost violate sau agresate sexual.

Într-o mărturie terifiantă făcută pe pagina ei de Fagebook, Tatiana îl acuză de viol pe Vitaly Şcherbo, fost gimnast, multiplu medaliat la Jocurile Olimpicie, europene şi mondiale, care, de-a lungul carierei a reprezentat URSS-ul, CSI-ul şi Belarusul. Gimnasta avea doar 15 ani când s-ar fi întâmplat totul.

Din mesajul Tatianei rezultă că doi colegi au știut la acea vreme ce i s-a întâmplat, dar nu au luat atitudine.

Acesta este actul meu de curaj după 27 de ani. Tatiana Toropova, te-am crezut prietena şi coechipiera mea, mulţumesc că nu ai fost destul de curajoasă pentru mine când aveam mai multă nevoie de tine, când trebuia să lupţi pentru drepturile femeilor şi pentru "Nu înseamnă nu". Ai fost acolo, ai auzit tot şi nu m-ai apărat...

Ruslam Şaripov, mulţumesc că ai fost un bun prieten şi nu m-ai protejat de amicul tău, pe mine, o fetiţă de 15 ani.

El m-a violat în la Stuttgart în 1991. Vitaly Şcherbo, tu eşti monstrul care m-a ţinut în propria mea închisoare, care m-a făcut să-mi fie frică mulţi ani. Ştiu că o să negi, dar detaliile mele sunt mai puternice decât cuvintele tale. Sunt mai puternică decât oricând, nu mă mai poţi învinge. Acesta este povestea mea de Cenuşăreasă. Îţi voi supravieţui şi voi sprijini pe oricine vrea să vorbească despre tine.“ - este mărturia Tatianei.

Tatiana Guțu a câștigat, în 1992, medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Barcelona, la individual compus. Cu un an înainte, pe când avea doar 15 ani, ar fi fost violată de Vitaly Şcherbo.

 

Sursa: Facebook

Fostul ostatic Joshua Boyle: Talibanii mi-au ucis fiica și violat soția
VIDEO PROTVPLUS.RO