Armata Romana isi cere “STEAUA” inapoi. De ce vrea MApN brandul echipei din Ghencea

Ultima actualizare: 24-10-2012 17:06

Armata considera marca "Steaua Bucuresti" un bun national si, in plus, il acuza pe Becali ca si-a insusit-o ilegal.

Gigi Becali este furios. Sefii Armatei l-au chemat la judecata si spera ca vor putea sa ii interzica sa foloseasca numele "Steaua Bucuresti". Mai mult:

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti nu este de acord ca sigla simbol a clubului care a facut nume si renume in arena sportiva interna si internationala, de-a lungul celor 58 de ani de activitate sportiva sa fie cesionata abuziv si nelegal unei grupari private"

Becali sustine ca a preluat cu ani in urma de la fosta "Asociatie Fotbal Club Steaua" echipa, palmaresul si tot ce tine de gruparea din Ghencea. Pe de alta parte CSA si-a inregistrat marca Steaua in 1996, iar omul de afaceri a obtinut dreptul de a folosi emblema si numele abia in 2004, dupa ce a semnat o tranzactie cu fosti sefi ai clubului.

OSIM joaca un rol important in povestea transferului numelui si siglei clubului Steaua - care intre timp a pierdut reprezentarea grafica a vulturului valah, care este un insemn oficial al statului.

Peste doua saptamani, tot la Tribunal, Armata si CSA vor incerca sa ii convinga pe magistrati sa evacueze FC Steaua din Ghencea. In urma cu un an, clubul ar fi inregistrat restante la plata chiriei, iar contractul pentru stadion ar fi incetat de drept.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO