Fanii lui Lucian Bute, dezamagiti. Nimeni nu concepea ca romanul ar putea pierde meciul

Ultima actualizare: 04-11-2012 05:50

Inimile romanilor au batut sambata seara odata cu cea a lui Lucian Bute. In Bucuresti, localurile din centrul vechi au fost arhipline, iar admiratorii stransi in fata televizoarelor au sperat pana in ultimul moment la victorie.

Au impietrit insa cand l-au vazut pe boxerul lor preferat cum se prabuseste in fata adversarului. In timpul meciului, in baruri se striga: "Bute, Bute, Bute..."

INTRA AICI, PE PAGINA DE FACEBOOK A STIRILOR PROTV si lasa un mesaj pentru Lucian Bute

Pe chipurile oamenilor se citea la inceput fericirea. Nimeni nu concepea ca Bute ar putea pierde meciul. Cand in ring lupta s-a incrancenat, admiratorii il incurajau cu incredere pe Lucian Bute.

Visul s-a spulberat in repriza a cincea. "Sunt dezamagit ca a pierdut o lupta pe care putea s-o castige de la bun inceput.", spuneau oamenii.

VEZI AICI: Lucian Bute si-a pierdut centura IBF. A fost invins de Carl Froch prin KO

"Se confirma ce-a spus Doroftei... despre el. N-a avut un adversar pana acum la fel de bun, si-a ales adversarii si asta s-a vazut clar.", sustinea un bucurestean.

In centrul Capitalei, pe fatada unui mare magazin ar fi trebuit sa se proiecteze meciul. Numai ca oamenii au asteptat degeaba in ploaie. La fel si jandarmii mobilizati in zona. Ecranul nu s-a aprins si unii admiratori au pierdut meciul... 

Iata ce mesaje i-au transmis romanii lui Lucian Bute, pe pagina de Facebook a Stirilor ProTV:

Revollt Way: ne pare rau de el ,parerile noastre nu-i aduc centura inapoi ,speram sa-si revina si sa redimensioneze situatia si sa recanalizeze eforturile si strategia un pic mai bine ,si pt el si pt noi ii uram SUCCES

Nicoleta Vasiloiu ‎..impreuna am fi castigat..impreuna ne-am fi bucurat..impreuna am pierdut..impreuna am fost facuti K.O.....tot impreuna o vom lua de la capat!...ramanem impreuna la bine si la rau, Bute!...Suntem mandri de tine si de tot ce faci pentru romani si pentru Romania !Cu stima.

Lacri Crisan Un sportiv trebuie sa stie sa si piarda. Rusine celor care cand a castigat au fost alaturi de el si l-au sustinut iar acuma ca a pierdut arunca cu noroi in el. LUCIAN SUNTEM MANDRI DE TINE SI DE FAPTUL CA ESTI ROMAN.

VIDEO si mai multe detalii pe sport.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO