Dinamo - FCSB, scor 2-1. Meciul a fost oprit de două ori, un jucător a ajuns la spital

Momente de panică la meciul Dinamo - FCSB - 2
Inquam Photos/ Octav Ganea

Dinamo - FCSB. Echipa Dinamo a învins, duminică, formația FCSB, scor 2-1, într-un meci marcat de incidente și care a fost oprit de arbitru de 2 ori.

Dinamo a marcat primul gol al meciului, în minutul 37, prin Andrei Sin, FCSB egalând în minutul 45, prin Florin Tănase, din penalti.

Jucătorul Iulian Cristea, de la FCSB, a primit cartonașul roșu, în minutul 45.

În minutul 62, V. Lazăr a trimis în poartă din şapte metri, centrarea pe jos a lui Sorescu.

Derbiul Dinamo - FCSB, oprit în minutul 63


Derbiul Dinamo - FCSB a fost oprit în minutul 63 de arbitrul Horaţiu Feşnic, pentru petarde şi alte obiecte aruncate pe teren.

Citește și
Simona Halep
Simona Halep revine pe locul 2 WTA după semifinala Australian Open
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

Jucătorii celor două echipe au mers la vestiare. Partida este oprită pentru zece minute.

Momente de panică pe Arena Naţională

Slavko Perovici de la Dinamo a fost lovit în faţă de Iulian Cristea de la FCSB, atacantul prăbuşindu-se pe teren, în minutul 44 al derbiului Ligii I.

Mai multe imagini descoperiți în galeria foto

Jucătorii celor două echipe au făcut semne disperate echipei medicale să intre pe teren. Două ambulanţe au ajuns foarte rapid la mijlocul terenul unde s-a produs accidentarea.

Cu sângele curgându-i din nas, sârbul a părăsit terenul conştient, pe targă, fiind transportat la spital. El a fost înocuit de Daniel Popa.

Arbitrul Feşnic i-a acordat iniţia cartonaşul galben lui Cristea, apoi a revenit asupra deciziei şi l-a eliminat.

Meicul a fost întreurpt aproximativ cinci minute.

Incidente la meciul Dinamo - FCSB

Suporterii echipelor de fotbal FCSB şi Dinamo au provocat mai multe incidente înaintea şi după începerea derby-ului care se dispută în această seară pe Arena Naţională din Capitală în cadrul etapei a 25-a a Ligii I.

Cu cinci minute înainte de fluierul de start al întâlnirii, dinspre galeria grupării roş-albastre, care este formată din aproximativ 7.000 de suporteri, au fost aruncate mai multe petarde şi fumigene în direcţia fanilor dinamovişti de la Tribuna a II-a, dar şi în terenul de joc. În acel moment, un grup de aproximativ 100 de suporteri dinamovişti au reuşit să spargă cordonul de securitate al stewarzilor şi s-au îndreptat spre peluza galeriei adverse. Au intervenit însă câteva zeci de jandarmi, oprind violenţele şi restabilind ordinea, scrie Agerpres.

Pentru a nu se repeta incidentele, între Peluza a II-a ocupată de fanii FCSB şi Tribuna a II-a au fost formate două cordoane de jandarmi.

Imediat după începerea partidei, fanii dinamovişti de la Tribuna a II-a au răspuns cu aceeaşi monedă aruncând cu petarde spre galeria roş-albastră. Organizatorii i-au atenţionat pe suporteri de câteva ori la staţia de amplificare a Arenei Naţionale să nu mai folosească materiale pirotehnice. Ulterior, în minutul 25, organizatorii au avertizat fanii că meciul va fi oprit dacă vor mai fi aruncate petarde în suprafaţa de joc.

Dinamo - FCSB. Echipele de start

Dinamo: 93. Riccardo Piscitelli - 26. Kristian Kostrna, 66. Ante Puljic (căpitan), 27. Ricardo Grigore, 20. Andrei Sin - 4. Ioan Filip, 24. Filip Mrzljak - 22. Deian Sorescu, 31. Diego Fabbrini, 99. Robert Moldoveanu - 18. Slavko Perovic. Antrenor: Dusan Uhrin jr.

FCSB: 34. Cristian Bălgrădean - 2. Valentin Creţu, 17. Iulian Cristea, 16. Bogdan Planic, 18. Aristeidis Soiledis - 11. Olimpiu Moruţan, 8. Lucian Filip, 27. Darius Olaru - 98. Dennis Man, 10. Florin Tănase (căpitan), 7. Florinel Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Arbitrul Horaţiu Feşnic este cel care va conduce la centru partida Dinamo – FCSB, de pe Arena Națională. El va fi ajutat de arbitri asistenţi Marius Marica (Gloria Bistriţa) și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), în timp ce arbitru de rezervă este Ionuţ Coza (Cernica/Ilfov).

Observatorii partidei Dinamo - FCSB sunt Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA și Marian Ivan (Braşov) - LPF.

Dinamo - Steaua. Vintilă: Va fi un joc în care cu siguranţă va fi spectacol în tribune

 

Tehnicianul FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că speră ca la derbiul cu Dinamo echipa sa să facă spectactol în teren şi să câştige cele trei puncte.

"Suntem în faţa unui joc important şi consider că suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Am observat toţi jucătorii, sunt foarte motivaţi şi încărcaţi pentru o victorie. Este necesară, mental, şi pentru clasament. Vom întâlni o echipă de tradiţie, va fi un joc în care cu siguranţă va fi spectacol în tribune şi ne dorim ca şi pe teren noi să facem spectacol, să câştigăm cele trei puncte. Aşa cum am spus, jucătorii sunt pregătiţi, îi simt că sunt montaţi pentru acest joc. Vom aborda jocul cu o mobilitate mai mare în atac. Poţi să desfaci apărările cu un atacant de careu, dar din păcate nu-l avem. La meciul cu Clinceni am ratat foarte mult, dar asta nu este o problemă. Aşa cum în ultimele trei etape am jucat fără atacant şi puteam să marcăm, la fel se putea întâmpla şi acum. La Dinamo, forţa grupului poate decide meciul. Noi trebuie să câştigăm, e simplu. Doar la asta trebuie să ne gândim. Într-un asemenea meci motivarea vine de la suporteri, ei dau un plus de energie. Sunt sigur că vor fi prezenţi în număr foarte mare. Emoţii sunt, dar nu ştiu dacă suplimentare", a declarat Vintilă.

Articol recomandat de sport.ro
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
S-a aflat cauza morții: ce a condus la decesul iubitului Arynei Sabalenka
Citește și...
Anunțul Simonei Halep despre retragere: „Sunt pe final”
Anunțul Simonei Halep despre retragere: „Sunt pe final”

Simona Halep a declarat, vineri, că nu se gândeşte la retragere, dar consideră că la 28 de ani este pe final de carieră.

Simona Halep revine pe locul 2 WTA după semifinala Australian Open
Simona Halep revine pe locul 2 WTA după semifinala Australian Open

Românca Simona Halep a urcat o poziţie în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, după semifinala jucată la Melbourne, la primul turneu de Mare Şlem al anului.

Recomandări
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război

Europa trebuie să-şi consolideze capacităţile de apărare şi să treacă la o abordare de tipul "economie de război" ca răspuns la ameninţarea reprezentată de Rusia, a declarat luni preşedintele Consiliului European, Charles Michel, citat de Reuters.

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
„Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.