Conditii excelente pentru participantii la Festivalul Olimpic al Tineretului European


Ultimul update: Marti 19 Februarie 2013 06:47
Data publicarii: Sambata 16 Februarie 2013 20:33
Categorie: Stiri Sport

Daca nu ati reusit sa mergeti la munte in aceasta iarna, acum este momentul. Potrivit specialistilor, partiile au ajuns in cea mai buna stare din actualul sezon, iar vremea este perfecta.

Astfel, participantii la "mica olimpiada de iarna", cel mai important eveniment sportiv gazduit de Romania in 30 de ani, vor avea parte de conditii excelente. Evenimentul incepe duminica.

Ninsorile din ultima perioada au reimprospatat stratul de zapada care are acum 70 de centimetri. Mai mult, sunt 2-3 grade in aer, asa ca nici urma de gheata pe partii.

Exact acelasi lucru l-au sustinut si cei care au ales partiile din Predeal, unde a fost sambata aglomeratie mare. Atat de mare, incat la instalatia de transport pe cablu, cu o capacitate de 2.000 de persoane pe ora, s-a stat la coada cel putin o jumatate de ora.

Iar strainii vor fi din ce in ce mai multi incepand de duminica, cand incepe Festivalul Olimpic al Tineretului European.

Gazdele au muncit si noaptea pentru ca totul sa fie impecabil.

Meteorologii anunta o scadere a temperaturilor, ceea ce ii bucura si mai mult pe organizatorii Festivalului. De altfel, evenimentul nu va incurca sa schiati sau sa va dati cu placa: doar cateva partii vor fi ocupate de sportivi, restul raman in continuare deschise publicului.

Olimpiada Tineretului incepe duminica. Ce problemele vor avea turistii straini sositi la Brasov
Ultimele pregatiri pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European care va incepe duminica
VIDEO PROTVPLUS.RO