Celebrul fotbalist Neymar, unul dintre jucătorii de la PSG infectați cu COVID-19

Ultima actualizare: 02-09-2020 17:39
Neymar
Getty

Trei fotbaliştii ai lui Paris Saint-Germain au fost testaţi pozitiv la coronavirus, a anunţat miercuri clubul, astfel că ei ar urma să rateze primul meci al echipei în noua ediţie de campionat, la Lens, pe 10 septembrie.

"Trei jucători ai lui PSG sunt confirmaţi pozitivi la testul Sars CoV2 şi sunt supuşi protocolului sanitar adecvat. Ansamblul jucătorilor şi al staff-ului vor continua să fie testaţi zilele următoare", a scris clubul parizian pe Twitter, fără a preciza identitatea fotbaliştilor contaminaţi, transmite Agerpres.

Potrivit cotidianului sportiv L'Equipe, cei trei jucători infectați sunt Leandro Paredes, Angel Di Maria şi Neymar.

Anunțul inițial al celor de la PSG

 

PSG a anunţat luni că doi fotbalişti ai săi au fost plasaţi în carantină după ce au fost identificaţi drept "cazuri suspecte". Potrivit L'Equipe, este vorba de Angel Di Maria şi Leandro Paredes. Un al treilea, identificat ca fiind un "caz contact", a fost plasat în izolare ca măsură de precauţie.

Respectivii jucători au fost în vacanţă pe insula spaniolă Ibiza.

Conform protocolului sanitar al Ligii de fotbal profesionist (LFP) din Hexagon, în vigoare acum, jucătorii testaţi pozitiv trebuie să rămână în carantină 14 zile.

Actualul protocol prevede că începând de la patru cazuri depistate în interval de opt zile în cadrul lotului sau al staff-ului, nu mai este posibilă desfăşurarea antrenamentelor colective, ceea ce poate duce la amânarea meciurilor.

Astfel, disputarea întâlnirii Lens - PSG, pe 10 septembrie, nu pare deocamdată pusă sub semnul întrebării.

După deplasarea de la Lens, parizienii vor primi vizita lui Marseille pe 13 septembrie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO