Beyonce, Illuminati, Oreo si pana de curent. Trei intrebari dupa finala SuperBowl din Statele Unite

Dată publicare: 04-02-2013 16:34
Dată actualizare: 07-02-2013 07:00


SuperBowl 2013

SuperBowl-ul este cel mai asteptat eveniment sportiv pentru americani si cel mai asteptat eveniment in materie de publicitate pentru restul lumii. In urma editiei din acest an au ramas 3 intrebari majore.

1. Semnul facut de Beyonce a fost acela al Illuminati?

Potrivit Teoriei Conspiratiei, Illuminati sunt o organizatie secreta ce exercita o influenta importanta asupra istoriei omenirii. Semnul Triunghiului este definitoriu pentru Illuminati, astfel ca atunci cand Beyonce l-a facut in fata a milioane de persoane, nu putini au fost cei care au vazut o conexiune.

In realitate insa, Beyonce a trimis un mesaj catre sotul ei Jay-Z, simbolul fiind cel al diamantului, folosit constant de rapperul american. Cei care vor sa mearga in continuare pe teoria conspiratiei pot gasi o legatura intre casa de discuri Roc-a-Fella, familia Rockefeller si Illuminati.

2. Ce a provocat pana de curent din repriza a doua?

Intr-o premiera in istoria moderna a Super Bowl, curentul a picat si jumatate din Superdome a ramas fara lumina pentru mai bine de 30 de minute.

Compania care se ocupa cu alimentarea la energie electrica a stadionului a precizat: "O parte din echipamentul care ar trebui sa se ocupe de monitorizarea elementelor electrice a simtit o anomalie in sistem. Dupa ce problema a fost sesizata, echipamentul a taiat curentul intr-o portiune pentru a evita probleme mai mari".

3. Cine s-a miscat cel mai rapid in timpul penei de curent

Oreo, care a simtit ca toata lumea glumeste pe acest subiect si a urcat pe Twitter o poza cu mesajul: "Poti sa inmoi biscuitele in lapte si pe intuneric". Poza a strans peste 13.000 de retweet-uri.

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO