BASEL - STEAUA 1-1. Echipa lui Reghecampf a fost egalata in minutul 90 prin golul lui Giovanni Sio

piovaccari

Campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, a incheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul sustinut, miercuri, in deplasare, in compania echipei elvetiene FC Basel, in etapa a IV-a a grupei E a competitiei.

Golurile partidei au fost marcate de Sio '90+1, respectiv Piovaccari '17.

0-1: Szukala i-a pasat lui Piovaccari peste apararea gazdelor, italianul a ramas singur cu portarul Sommer, a intrat in careu si a inscris cu un sut de la opt metri sub transversala.

1-1: Sio a reluat din alunecare o centrare venita de pe partea stanga.

FC Basel: Sommer - Voser, Schar, Ivanov, Xaka - Serey Die, F. Frei (Diaz '78) - Salah (D. Degen '84), Delgado (Sio '66), Stocker - Streller. Antrenor: Murat Yakin.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Filip '46) - Popa, Stanciu (Chipciu '62), Tanase - Piovaccari (Kapetanos '76). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Cartonase galbene: Ivanov '42, Schar '80, D. Degen '86 / Szukala '11, Piovaccari '26, Bourceanu '41.

Partida a fost arbitrata de o brigada portugheza avandu-l pe Olegario Benquerenca la centru, ajutat la cele doua linii de Ricardo Santos si Rui Tavares. Asistenti suplimentari au fost Manuel De Sousa si Artur Dias, iar arbitru de rezerva Joao Santos.

Dupa aceasta partida Steaua ramane fara victorie de 21 de partide in Liga Campionilor, dupa cea din deplasarea de la Dinamo Kiev, scor 4-1, din 13 septembrie 2006.

In minutul 45, Mihai Pintilii, care s-a aflat la primul meci dupa o pauza de peste o luna, s-a accidentat din nou si a fost scos pe targa de pe teren.

Clasament: 1. Chelsea Londra - 9 puncte, 2. Schalke 04 - 6 puncte, 3. FC Basel - 5 puncte, 4. Steaua - 2 puncte.

UPDATE 23:30 Basel egaleaza prin Giovanni Sio.

UPDATE 22:04 Atacantul italian Federico Piovaccari a deschis scorul pentru Steaua, in minutul 17, dupa o pasa excelenta primita de la Lukasz Szukala.

UPDATE 20:45 Echipele de start la partida FC Basel - Steaua, care se va disputa, astazi, de la ora 21.45, in etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor:

FC Basel: Sommer - Voser, Schar, Ivanov, Xaka - Serey Die, F. Frei - Salah, Delgado, Stocker - Streller. Antrenor: Murat Yakin

Steaua: Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Gardos, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Stanciu, Tanase - Piovaccari. Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

UPDATE 19:45 40% e cota la pariuri pentru o victorie cu 3-1 a Stelei diseara in Elvetia. Victoria ar ajuta echipa enorm sa se califice in primavara europeana, potrivit sport.ro.

UPDATE 18:00 Echipa sub 19 ani a Stelei a castigat, marti, in deplasare, cu scorul de 3-1 (0-1), partida sustinuta impotriva formatiei elvetiene FC Basel, in al patrulea meci al Grupei E a Ligii Campionilor la tineret, potrivit Mediafax.

Golurile partidei au fost marcate de Manzabi '43, respectiv Mitrita '62 si Gradinaru '82 si '90+2.

Aceasta este prima victorie a Stelei in competitia de tineret, dupa ce in etapa a treia remizase cu FC Basel pe teren propriu si obtinea astfel primul punct din competitie.

BASEL - STEAUA este ultima sansa pentru stelisti de a mai visa la primavara europeana, in Europa League. Cu un singur punct obtinut dupa 3 etape jucate, Steaua se deplaseaza in Elvetia cu un singur obiectiv: victoria. 

BASEL - STEAUA LIVE update pe Stirileprotv.ro si Sport.ro.

BASEL - STEAUA. REGHECAMPF: E ULTIMA SANSA PENTRU PRIMAVARA EUROPEANA

Laurentiu Reghecampf a declarat ca Steaua isi doreste sa castige meciul cu FC Basel, din etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, considera ca aceasta este ultima sansa pentru stelisti sa acceada in primavara europeana.

"Este un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim sa-l castigam, pentru noi fiind ultima sansa de a mai putea accede in primavara europeana. Intalnim o echipa foarte buna, impotriva careia am avut foarte multe probleme, speram ca maine seara sa facem un meci mult mai bun si sa nu mai facem greseli ca la Bucuresti. Trebuie sa recunoastem ca Basel este favorita pentru meciul de maine. Este o echipa puternica, joaca acasa, deci ne va fi foarte greu. Vom incerca sa jucam cat mai compact, sa ne cream sanse de a marca si sa reusim sa marcam. Nu va fi o tragedie daca nu ne vom califica in primavara europeana. Jucatorii au facut enorm pentru fotbalul romanesc", a declarat Reghecampf.

Portarul Ciprian Tatarusanu considera, la fel ca si antrenorul sau, ca meciul de miercuri este decisiv pentru primavara europeana:

"Este un joc decisiv, avem nevoie de o victorie pentru sanse in primavara europeana. Speram sa facem un joc mult mai bun ca la Bucuresti. Basel este o echipa puternica, bine organizata, solida si trebuie sa ne autodepasim pentru a obtine ce ne dorim".

BASEL - STEAUA. MURAT YAKIN: "SPER INTR-UN REZULTAT MAI BUN FATA DE CEL DE LA BUCURESTI"

Murat Yakin, a declarat intr-o conferinta de presa ca in partida cu Steaua din etapa a patra a grupei E a Ligii Campionilor, se asteapta la un rezultat mai bun decat in partida de la Bucuresti, cand scorul a fost egal, 1-1.

"Fata de partida de la Bucuresti, atunci cand am aratat bine doar 60-70 de minute, acum vrem victoria. De data aceasta avem toti jucatorii valizi si asteptam un rezultat mai bun. Noi vrem sa aratam mai bine decat in tur, aceasta victorie ne ajuta sa ne batem pentru calificarea in primavara europeana cu Schalke si Chelsea", a spus Yakin.

Murat Yakin a afirmat ca jucatorii sai nu vor avea probleme indiferent de sistemul de joc pe care il va alege Laurentiu Reghecampf. "Imi place varietatea sistemelor de joc, asa cum a facut Steaua in ultimele partide. Stim ca au jucat in ultima perioada cu un sistem nou, dar nu ne influenteaza asta in pregatirea partidei, noi avem o lectie invatata si nu ne va incurca felul in care joaca Steaua. Un egal nu ar ajuta niciuna dintre cele doua echipe. Suntem informati ca Steaua a venit aici sa joace ofensiv, sa obtina victoria", a completat Yakin.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Portarul naționalei de fotbal a Iranului, amendat și suspendat pentru că a îmbrățișat o fană
Portarul naționalei de fotbal a Iranului, amendat și suspendat pentru că a îmbrățișat o fană

Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat un meci de către Federaţia iraniană de fotbal după ce a îmbrăţişat o suporteră la un meci de campionat, a anunţat, luni, presa sportivă locală, citată de AFP.

 

A murit Florin Oprea, portarul alături de care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană
A murit Florin Oprea, portarul alături de care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană

Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a decedat, marţi, a anunţat clubul pe pagina sa de Facebook.

Melodia românească virală cu care au sărbătorit titlul jucătorii lui Inter Milano. Au dansat în vestiar. VIDEO
Melodia românească virală cu care au sărbătorit titlul jucătorii lui Inter Milano. Au dansat în vestiar. VIDEO

Inter Milano a învins-o, luni, pe rivala AC Milan, scor 3-2, în "Derby della Madonnina", și a devenit astfel noua campioană a Italiei.

 

Recomandări
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1990

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.