Anthony Joshua l-a învins prin KO pe Kubrat Pulev. Meciul a fost aproape să se termine după 3 reprize

Ultima actualizare: 13-12-2020 12:23
Anthony Joshua - Kubrat Pulev
Profimedia

Pugilistul britanic Anthony Joshua l-a învins, sâmbătă, prin KO în repriza a noua, pe bulgarul Kubrat Pulev, într-o gală care a avut loc la Wembley Arena din Londra, în faţa a o mie de spectatori.

Meciul se putea termina în repriza a treia, când Pulev, 39 de ani, a fost numărat după o dreaptă puternică a britanicului. O altă dreaptă devastatoare a lui Joshua a pus capăt întâlnirii, în repriza a noua, scrie News.ro.

În urma acestui succes, Joshua, 31 de ani, şi-a păstrat titlurile mondiale la versiunile IBF, WBA şi WBO.

Pulev intrase în această întâlnire cu 28 de victorii (14 KO) şi o înfrângere, suferită în 15 noiembrie 2014, în faţa ucraineanului Vladimir Kliciko.

Cu succesul de sâmbătă, Joshua a ajuns la 24 de victorii (22 KO) şi o înfrângere, suferită la 1 iunie 2019, când şi-a pierdut cele trei centuri în faţa lui Andy Ruiz jr. Britanicul şi-a recuperat titlurile în şase luni, la 7 decembrie 2019, în urma revanşei cu boxerul american.

Meciul de la Londra poate duce la o partidă pentru unificarea centurilor la categoria grea, între britanicii Anthony Joshua şi Tyson Fury.

Acesta din urmă, în vârstă de 32 de ani, 30 de victorii (21 KO) şi o remiză, deţine centura WBC.

"Nu contează cine are centura, vreau să concurez cu el. Dacă aceasta este Tyson Fury, să fie Tyson Fury", a spus Joshua, după meciul cu Pulev.

"Vreau lupta! Vreau următoarea luptă! Îl voi pune la podea în trei runde. Abia aştept să-l dobor", a răspuns Fury, pe reţelele de socializare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO