55.000 de oameni vor ca Alexis Sanchez să se despartă de iubită. Ce i-ar fi făcut femeia

09-09-2017 15:20


alexis sanchez

Peste 50.000 de fani chilieni i-au cerut atacantului lui Arsenal, fotbalistul Alexis Sanchez, în vârstă de 28 de ani, să se despartă de actuala să iubita din cauza faptului că această l-ar fi scos din formă.

Cei peste 50.000 de suporteri ar urma să protesteze pe stadionul naţional din Chile, pentru a îi cere lui Alexis Sanchez să se despartă de iubita sa, Mayte Rodriguez, potrivit The Independent

Săptămâna trecută, atacantul clubului londonez Arsenal a fost criticat în urmă prestaţiilor slabe pe care le-a avut la echipa naţională. Chiar un fost antrenor de-ai săi a menţionat faptul că chilianul are o condiţie fizică mai slabă decât cea normală, numind-ul “mai gras decât de obicei”. Iar fanii o consideră pe iubita lui de vină pentru toate acestea.

Într-o încercare de a-l aduce la formă fizică iniţială, înaintea disputării Campionatului Mondial care va avea loc vara viitoare, suporterii au spus că vor protesta pe străzile capitalei Santiago de Chile şi îi vor cere să renunţe la relația pe care o are cu prietena sa.

Evenimentul, organizat pe o pagină de Facebook, a strâns 55.000 de oameni, iar încă 13.000 s-au arătat “interesaţi” de participarea la viitorul protest.

Sursa: The Independent

VIDEO PROTVPLUS.RO