ZIUA COPILULUI: "Guvernul copiilor" a decis ca vacanta sa inceapa pe 2 iunie, iar numarul orelor sa scada

Ultima actualizare: 04-06-2014 06:57

Vacanta de vara va incepe luni, 2 iunie, iar programa scolara prevede scaderea timpului de studiu cu o ora, zilnic, a decis, duminica, "Guvernul copiilor", in cadrul unei sedinte care a avut loc la Palatul Victoria, de Ziua Copilului.

ZIUA COPILULUI - Pentru o ora, scaunele membrilor Executivului au fost ocupate de aproximativ 100 de elevi merituosi din mai multe scoli bucurestene. Ei au fost asistati, dar nu de consilieri sau secretari de stat, ci de catre parinti si profesori, scrie Mediafax.

"Prim-ministrul" a reusit cu greu sa-si potoleasca membrii Cabinetului asa incat sa poata incepe sedinta de guvern. Copiii se strigau pe numele ministrilor care erau trecute pe placutele aflate pe masa, in dreptul fiecarui scaun.

"Ce faci, Mircea Dusa?" - "Bine, Gabriel Oprea!", se strigau copiii.

Intr-un tarziu, "premierul" a reusit sa stabileasca ordinea, iar Guvernul copiilor a votat in unanimitate ca vacanta de vara sa inceapa de luni, precum si scaderea programului de studiu.

Premierul Victor Ponta a fost prezent la acesta sedinta distractiva de guvern, a glumit cu copiii si s-a fotografiat cu zeci dintre acestia.

"A fost cea mai frumoasa sedinta de pana acum. Din pacate, e doar o data pe an", a spus Ponta, la final.

De asemenea, la Palatul Victoria copiii au putut sa intalneasca personaje de poveste, au participat la concursuri de dans si facepainting si au asistat la un spectacol sustinut de actorii Teatrului de Animatie Tandarica.


 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO